الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرتون این جملم چجوره؟ بگم که_ خیلی خوشحالم ک برگشتی بدترین اتفاقا هم ک افتاد خونه باش بر ...
به نظرم بگو خوبه که برگشتی اومدم خونه باید در مورد این ۸ ماه صحبت کنیم باید این آقا قول بده که تکرار نکته وگرنه دفعه دومی در کار نیس ولی من بودم پیام نمی دادم صبر می کردم عذرخواهی کنه بعد حرفامو می زدم البته حضوری چون پیام امکان سوء برداشت هست
به نظر من فعلا هیچ کاری نکن مشاوره برو اگه امکانش نیس با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر مشورت بگیر رایگانه یه بار برای همیشه ادب شه البته من خودم چون تجربه قهرای طولانی همسر رو دارم شاید دارم جبهه می گیرم مشاوره بگیر حتما هر کسی با توجه به زندگی خودش نظر میده و تجربه خودش
متأسفانه شوهر منم همین اخلاقوداره خیلی کوتاه اومدم اشتباه کردم البته قبلا آگه مقابله یه مثل یا تندی می کردم کارمون به طلاق میکشید یه بارم دادخواست طلاق توافقی دادیم تا این حد رو حرفش بود شما هم با سیاست کاری کن خودش عذرخواهی و جبران کنه و قول بگیر تکرار نکنه
خانوادش انتظار دارن من خیلی هواشو داشته باشم ک دوباره نره کلا خیلی لوس و قهر قهرو هستش ولی منم تو ا ...
چکار حرف خونواده ش داری؟ ببین درست و غلط چیه.
در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.