2777
2789
عنوان

همسرم بعد ۸ماه باهام حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 96 پست
قربونت بشم من تو مشهدم امام رضا رو ببینم حتما سفارشت  رو میکنم

اااااااای جانم 

چی بهتر از این 

من همسرمو با همه بدیهاش دوست دارم آدم بدی نیس فقط ساده و زودباوره

این ۸ ماه کجا بودن ؟ چرا به پرشون یاد ندادن قهر نکنه و بیاد عذرخواهی کنه و مسئولیت کار شد قبول کنه

هی خواهر 

تازه از من شاکین  ک چرا اون گند زده من آستانه تحمل رو نبردم بالا و چیزی نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون این جملم چجوره؟  بگم که_ خیلی خوشحالم ک برگشتی بدترین اتفاقا هم ک افتاد خونه باش بر ...

به نظرم بگو خوبه که برگشتی اومدم خونه باید در مورد این ۸ ماه صحبت کنیم باید این آقا قول بده که تکرار نکته وگرنه دفعه دومی در کار نیس   ولی من بودم پیام نمی دادم صبر می کردم عذرخواهی کنه بعد حرفامو می زدم البته حضوری چون پیام امکان سوء برداشت هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
هی خواهر  تازه از من شاکین  ک چرا اون گند زده من آستانه تحمل رو نبردم بالا و چیزی نگم

خب همین کار رو کردن که این شده به جای ادب پسر شون طلبکار هم شدن

اااااااای جانم  چی بهتر از این  من همسرمو با همه بدیهاش دوست دارم آدم بدی نیس فقط ساد ...

پس زندگیت خوب بچسب قشنگم

یکی هست ۱۰۰ سال تجربه داره ولی هیچی نمیفهمه 

یکی ۱ سال داره ولی اون صد ساله رو درس میده

بمونین برای هم🥰🥰

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
اااااااای جانم  چی بهتر از این  من همسرمو با همه بدیهاش دوست دارم آدم بدی نیس فقط ساد ...

چند سالشه؟ و خودت؟

به نظر من فعلا هیچ کاری نکن مشاوره برو اگه امکانش نیس با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر مشورت بگیر رایگانه   یه بار برای همیشه ادب شه    البته من خودم چون تجربه قهرای طولانی همسر رو دارم شاید دارم جبهه می گیرم مشاوره بگیر حتما هر کسی با توجه به زندگی خودش نظر میده و تجربه خودش

دقیقا  مشکل تربیتیشون اینکه بچه رو زیاد بازخواست میکنن اینم لجو شده

مراقب بچه ات باش اونم حتما شبیه پدرش میشه من همین مشکل و دارم  

مراقب بچه ات باش اونم حتما شبیه پدرش میشه من همین مشکل و دارم  

واقعا میترسم از این بابت

این همه درد رو تحمل میکنم ک بچم زیر دست خودم باشه چون میدونم با اونا باشه اخلاق خوبی نخواهد داشت بدترین اخلاق ممکن هم قهرکردنه🤦‍♀️

ایشون ۳۲ من ۳۰

متأسفانه شوهر منم همین اخلاقوداره   خیلی کوتاه اومدم اشتباه کردم   البته قبلا آگه مقابله یه مثل یا تندی  می کردم کارمون به طلاق می‌کشید یه بارم دادخواست طلاق توافقی دادیم تا این حد رو حرفش بود  شما هم  با سیاست کاری کن خودش عذرخواهی و جبران کنه و قول بگیر تکرار نکنه

بنظرتون این جملم چجوره؟  بگم که_ خیلی خوشحالم ک برگشتی بدترین اتفاقا هم ک افتاد خونه باش بر ...

خوبه بعد بنویس من به بودن تو در کنارم نیاز دارم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خانوادش انتظار دارن من خیلی هواشو داشته باشم ک دوباره نره کلا خیلی لوس و قهر قهرو هستش ولی منم تو ا ...

چکار حرف خونواده ش داری؟ ببین درست و غلط چیه. 

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.