2777
2789
عنوان

همسرم بعد ۸ماه باهام حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 96 پست

عزیزم اکثر مردا همینن ...این طبیعت وجودی زن هستش ک از مردش دلبری کنه تا کانون خانواده گرم بشه ...

اینا شعار نیست بخدا عین حقیقته یه زن با حرفاش میتونه محیط پررر از تنش رو تبدیل ب گلستان کنه کافیه بخای ..کافیه زندگیت برات با ارزش باشه

واقعاً نمی‌دونم چی‌ بگم عزیزم ان شاءالله در بهترین راه وتصمیم قرار بگیری

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیتو علکی با حرفای خانمای نی نی سایت ب گند نکش ... اینجا خیلی راحت میگن نه پیام نده نمیدونن پشت ...

موقع رفتن گف هر چی بهت محبت میکردم  دروغ بود و با این حرفش سوزوند و دیگ نتونستم بهش نزدیک شم خودشم مغروره

برگشته ولی دماغش آویزونه.... نمیدونم انتظار داره برم منت کشی

ببین اگه میخوای این رفتاراش ادامه داشته باشه بهش پی ام بده و ابراز احساسات کن مردا اینطورین که باید خودشون برن سمت کسی وگرنه جذابیتی نداره براشون هر چقد بیشتر تلاش کنی سردتر میشه فقط به خودت برس متعادل رفتار کن اگه گرم شد گرم بگیر اگر نه فاصله بگیر

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

ببین جونم زندگیت یک چیز بچه بازی و الکی نیست

اینکه خودت بگیری محل ندی بکی بزار آدم بشه؛ فقط داری با زندگیت بازی میکنی

برو باهاش صحبت کن

کم کم که موقعیت دستت اومده سیاست مدارانه رفتار کن

اینجا ۴ تا خانم نشستن از روی سرگذشت و حدس خودشون راهنماییت میکنن ولی عزیزم هر مریضی که یک نسخه مشخص نداره

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
خانوادش انتظار دارن من خیلی هواشو داشته باشم ک دوباره نره کلا خیلی لوس و قهر قهرو هستش ولی منم تو ا ...

ببین بد نمیگن درسته اون اشتباه کرده ولی به خاطر زندگی خودتون میگن

اگه قرار زندگی کنی بهتره جو مناسب بشه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ببین جونم زندگیت یک چیز بچه بازی و الکی نیست اینکه خودت بگیری محل ندی بکی بزار آدم بشه؛ فقط داری با ...

من با این جمله ک گف محبتم بهت از روی ریا بوده نمیتونم کنار بیام

و از طرفی اصلا نمیخوام زندگیم ب جدایی ختم بشه

نمیدونم برم سمتش چ عکس العملی نشون میده

عزیزم اکثر مردا همینن ...این طبیعت وجودی زن هستش ک از مردش دلبری کنه تا کانون خانواده گرم بشه ... ا ...

و لی یه جایی باید این مرد ادب شه که دیگه تکرار نکنه شوهرم همیشه قهر می کرد آخرین بار تهدید به جدایی کردم و مصمم هم بودم کمی آدم شد و معذرت خواهی کرد برای اولین بار                  به نظر من پیام بده ولی در حد سلام و احوالپرسی کاش بعد از آشتی خونه پدرش می‌رفت  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم