2777
2789

اصلا انگار ن انگار من وجود دارم دلم داره میترکه قلبم تیکه تیکه شده اولا برام میمیرد صحبت ۸ سال دوستی بعد عقد عوض شد من چطوری باور کنم اینی ک کنارمه اون نیست اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام دارم دیونه میشه حتی نمیشه ی کلمه باهاش حرف زد باهمه میره بیرون ب جز من شاید باورتون نشه در روز ی کلمه باهام حرف نمیرنه  گریه کنم اصلا براش مهم نیست قبلنا من گریه میکردم میمیرد برام خانوادش بینمون اختلاف انداختن دیگه باهم خوب نشدیم عین مجسمه شده هیچکی هم درکم نمیکنه بیاین چند جمله بهم بگید واسه همیشه بزارمش برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا الان خیلی آبروداری کردم کسی چیزی از زندگیم ندونه اما شوهرم امشب همه چیز رو به باد داد دلم میخ ...

رفتم تاپیک اخرت خوندم دقیقا شوهر من عینه شوهر خودته اصلا اختیار دهنشو نداره محرم من نیست جرات ندارم ی کلمه باهاش درددل کنم

دوست عزیز منم عینه تو هستم خیلی ناراحتم الان هم تاپیک زدم اگه میشه بیاید منم راهنمایی کنید ممنون میش ...

من عین خودت دارم دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم کاشکی دوسش نداشتم خیلی وابسته شم برعکس اون اصلا براش مهم نیستم از بس باهم دعوا کردیم دیگه همه چی خراب شده

شوهر من تعادل نداره افراط توی همه چیز خسته شدم بخدا الانم با یه بچه امشب اومدم قهر درصورتی که اون ال ...

من بیشتر حالم از خودم بهم میخوره ک بعد از این همه توهین باهاش موندم واقعا خسته شدم دیگه توان ندارم از طرفی میگم تازه ۲ سال عقد کردیم ب همین زودی زندگیمو ول کنم برم واقعا نمیدونم چیکار کنم

شوارمن هم مثلا عاشق من بود ۷ سال قبل ازدواج داشت برام خودکش میکرد الانم داره کاری میکنه منم خودکشی ک ...

شوهرمنم ۶ سال پیش واسه من خودکشی کرد حتی رفت تو ای سی یو ولی الان همش دارم کتک و فحش میخورم از دستش