2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا نه

اما احتمالا اره

بستگی داره در کل

مهم اینه با طرفت کنار بیای و خوش باشین با هم

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

چند سالته 

😐

چه خبره تا ده سال خوبه 

بیشتر نه

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
میدونین مجبورم

تا تو نخوای 

هیچ اجباری در کار نیست 

نذار شرایط وادار به کار غیر معقولت کنه

به فکر خودت باش

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

دیوونه بازیو کولی بازی دربیار.. تحدیدشون کن.. کسیکه یه همچین تفکراتی رو داره ۱۰۰در۱۰۰دیرتر بیخیال میشن چون میگن نه ابردمون میره و اینا. ولی همه تلاشتو کن. ‌نزااار

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.