2777
2789
عنوان

اگه آدم جوگیری هستی نیا

399 بازدید | 57 پست

یه موضوعی چن وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده اونم اینکه چرا خدا شیطان رو بااون همه خدمت و عبادت و مرتبش میخواست وادار کنه ک به حضرت آدم ک تازه خلق شده بود سجده کنه درحالی که هردو مخلوقش بودن به اضافه اینکه شیطان اون همه ام خدمت کرد تو یه جایی اومده بود شیطان عاشق حوا بوده ولی خدا نمیزاره ک این دو بهم برسن در واقع سیب نماد عشقه ک به ما تو روایات گفتن و زیاد بحث رو باز نکردن...راستشو بخواین دلم واسه شیطان سوخت

طبیعی ک ادم همیشه یه سری سوالا توی ذهنش بیاد

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

چون خدا از روح خودش در انسان دمیده درحالی که شیطان از آتش خلق شده

ضمن این که می خواست بگه انسان می تونه به مرتبه ای برسه که حتی فرشتگان بهش سجده کنن

نظر شخصی من

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان اشرف مخلوقاته

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
چون خدا از روح خودش در انسان دمیده درحالی که شیطان از آتش خلق شده ضمن این که می خواست بگه انسان می ...

ای ک نظر شخصی نیست

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
اوهوم مرسی از درکت🙂

میتونی بیشتر مطالعه کنی مطمعنا ب درک بالایی میرسی هرچی ذهن کنجکاوتر باشه معلوماتش بیشترمیشه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من تخصصم در رابطه باشیطان درحدیه ک شبا روصورتت جیش میکنه وصبح موظفی صورتتو بشوری😂😂😂از عشق وحواش چیزی نمیدونم 😐😂

ولی عزیزم نفس کار شیطان باعث اخراجش شد اونم نافرمانی ازخدا بود.دستور خدارو اطاعت نمیکنه وخدا میگه توچطور جرات میکنی محل من ندی و از عرش اخراجش میکنه

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
پس نظر عمومیه ؟

دلیلیه که از اول در این مورد بهمون گفتن

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.