2777
2789
حضوری که اوکیه باید بدونی وقتی پیشت تیست پس کجاس

دیروز ک گفت دارم در رنگ میزنم بعد کلا چندتا دونه پیام دادیم یهو دیدم ۳نصفه شب جوابمو داده کفری شدم اینکه تا الان بیداره وقت نزاشته واسه من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان چند بار خاستم ی کولی بازی در میاره، نمیزاره حتی بلاک کردم ولی ول کن نیس 

بگو وقتی نمیتونی برام وقت بذاری ادامه دادن این رابطه اشتباهه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
تو چت بهش بگم یا حضوری؟

هر کدوم راحت تری ولی قاطع صحبت کن 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
واقعا حرف قشنگیه من الان خواب بودم یهو از فکرش بیخواب شدم ولی اون اصلا مهم نیس براش هیچی 

برا کسی بمیر که برات تب کنه ..اینو یه روز بهش میرسی 

ولی قدر خودتو بدون دختر 

برا کسی بمیر که برات تب کنه ..اینو یه روز بهش میرسی  ولی قدر خودتو بدون دختر

ااتفاقا صبح به این حرف از ته دل رسیدم 

خاستم برم باهاش صحبت کنم پیش خودم گفتم مگه اون کیه برم بهش بگم چرا بی توجهی وقتی خودش نمیخاد وقتشو خلوت کنه