2777
2789
عنوان

برای عمل بینی چی ببرم باخودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8806 بازدید | 76 پست
ممنونم عزیزم😍👌🏻

ببین اب کرفس واس‌کبودی عالیه و اینک چون خون میره از بدنت خیلی خوبه.من تنهایی اب کرفسو نمیتونستم بخورم با اب هویج قاطی میکردم میخوردم

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دکتر روشش فرق میکنه برای من تا ۲ ماه ممنوع بود نی

اینکه بله به من از قبل عمل دکتر گفت شاید نیاز باشه با نی بخوری به هرحال همراهت باشه بهتره منم تو وسایلم گذاشتم و بعده عمل واقعا لازم شد چون اصلا نمیتونستم سرمو به حدی بیارم بالا که با لیوان بخورم ، شب اول آروم آروم با نی آبمیوه میخوردم دیگه از روزه بعد گذاشتمش کنار

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

منم بینیم گوشتیه خیلی دلم میخواد عمل کنم ولی خیلیییی میترسم از اینکه خدایی نکرده بد بشه یا مشکل تنفسی داشته باشیم کلا اعتماد بنفسم از دست دادم برا منم دعا کن انشاالله که بینیت عالی بشه 

عزیزم مبارکه ، سی تی اسکن، جواب ازمایش خون،کارت شناسایی،دفترچه بیمه، کارت بانکی، یه ساک دستی ک لباساتو توش بریزی، لیوان، اب میوه(من اناناس طبیعی رو کمپوت کردم و میکس شده اش رو بردم اما خیییلی علیظ بود اذیت شدم ،یکم اب بریز توش،ابمیوه شرکتی گلوتو میسوزونه بعد عمل)،خرما خیییلی حالتو جا میاره بعد عمل، کمپرس سرد خودشون دادن به ما ، لباسی بپوش که دکمه ای باشه و لازم نباشی از سر بپوشی، برای همراهت خوراکی بردار ، بالش دور گردنی uشکل بخر خیییلی برای خواب کمکت میکنه و با خودت ببر که تو ماشین سرت بالاست گردنت اذیت نشه، لاک نداشته باشه ناخن هات،شب قبل حمام برو

انشالله عمل خوبی داشته باشی،پیج تجربه عمل بینی رو ببین

از نی استفاده نکن چون لب ها جمع میشه اذیت میشی،من حتی عذام ک سوپ بود رو با لیوان میخوردم،نمک هم اصلا نخور بعد عمل

خوشابه حالش ولی واقعا این سخته پیدا کردنش😂🤦🏻‍♀️

مگه سوپریا ندارن 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
منم بینیم گوشتیه خیلی دلم میخواد عمل کنم ولی خیلیییی میترسم از اینکه خدایی نکرده بد بشه یا مشکل تنفس ...

ممنون عزیزم

ببین توی انتخاب دکتر خیلی دقت کن و سعی کن پیش جراح پلاستیک نری ،دنبال حلق و بینی باش اطمینان بیشتری داری برای تنفس و...