2777
2789
عنوان

برای عمل بینی چی ببرم باخودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8806 بازدید | 76 پست
امیدوارم دکتر خوب پیداکنی عزیزم

قربونت💖

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دکتر چیه😂😂دعا کن پولش جور شه دکتر زیاده، خیلی دوس داشتم جات بودم😊

من دارم میرم مازندران

پیش دکتر نصیری

خودم تهرانم و بیشتر دکترای تهران رفتم برای مشاوره،ازهرکدوم بلاخره یه ایرادی چیزی پیدا کردم دیگه اخر رسیدم به این دکتر

خداکنه خوب باشه و همون بشه که میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابیدن چند شب اولش سخت بود؟

اگه از این بالشت  های گردنی بخری   خوبه بعد نیست   بغل هاتم  بالشت بزار تا ی ماه دکتر به من گفت طاق باز .   کلا ی هفته  کلافگی داری خودتو  با فیلم  دیدن  سر گرم کن 

به من گفته بودن فقط جواب ازمایشمو

اب الوورا و آب آناناس ببرم و لیوان یه بار مصرف

بهوش اومدم فقط بهم همون اب آلوورا دادن 

یخ و این چیزا رو خودشون بعد عمل بهم دادن

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️

آبمیوه اناناس

دستمال کاغذی بذار تو ماشین

شناسنامه کارت ملی

آزمایش هات

ی پیرهن دکمه دار بپوش

قبلش هم غذا ابکی درست کتید ک وقتی برگشتی خونه بخوری

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

تومیتونی اب اناناس یااناناس بعداهم بخوری فقط بادکنک پراب کن یخ کنه بعدازاتاق عمل اومدی بیرون درجابذارن روچشمات . مدارکتوببر کارت شناسایی اگ تست کرونادادی ببر دفترچت ببر ازمایش ببر قرصایی ک دکتر بهت داده ببر یادت نره دوتاقرصه بایدحتمابخوری قبل عمل برهیچ وجه بانی چیزی ننوش لباس راحت ببر ک سرت اذیت نشه سرت هم اصلاخم نکن