خانوم_صبا_خانوم مدیر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 عنوان برای عمل بینی چی ببرم باخودم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 8806 بازدید | 76 پست ۵روز دیگه عمل دارم بیاید بگید چه وسایلی ببرم؟استرس دارم میترسم خیلی چیزارو جا بذارم🥺حتما باید آب آناناس ببرم؟نمیشه یه آبمیوه دیگه ببرم؟؟ 1401/01/13 | 01:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28398 امیدوارم دکتر خوب پیداکنی عزیزم قربونت💖 کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 دکتر چیه😂😂دعا کن پولش جور شه دکتر زیاده، خیلی دوس داشتم جات بودم😊 من دارم میرم مازندرانپیش دکتر نصیریخودم تهرانم و بیشتر دکترای تهران رفتم برای مشاوره،ازهرکدوم بلاخره یه ایرادی چیزی پیدا کردم دیگه اخر رسیدم به این دکترخداکنه خوب باشه و همون بشه که میخوام
تالببییزرتنتیبر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1915 خوابیدن چند شب اولش سخت بود؟ اگه از این بالشت های گردنی بخری خوبه بعد نیست بغل هاتم بالشت بزار تا ی ماه دکتر به من گفت طاق باز . کلا ی هفته کلافگی داری خودتو با فیلم دیدن سر گرم کن
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 یخ ژله ای باید ببری بعد عمل یکی بزنه به زیر چشات فک کنم اره خریدم اونم🤦🏻♀️ممنون که گفتی
__malake__ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 2346 به من گفته بودن فقط جواب ازمایشمواب الوورا و آب آناناس ببرم و لیوان یه بار مصرفبهوش اومدم فقط بهم همون اب آلوورا دادن یخ و این چیزا رو خودشون بعد عمل بهم دادن میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 اگه از این بالشت های گردنی بخری خوبه بعد نیست بغل هاتم بالشت بزار تا ی ماه ... ممنونم عزیزم♥️
موووووووودی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 من دارم میرم مازندران پیش دکتر نصیری خودم تهرانم و بیشتر دکترای تهران رفتم برای مشاوره،ازهرکدوم بل ... چه جالب که دکتر اونجا بهتر تهرانه
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 به من گفته بودن فقط جواب ازمایشمو اب الوورا و آب آناناس ببرم و لیوان یه بار مصرف بهوش اومدم فقط به ... ممنونم که گفتی عزیزم
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 چه جالب که دکتر اونجا بهتر تهرانه چون من فانتزی نمیخواستمو بیشتر دکترای تهران یا فانتزی کارن یا فضایی گرونن
ya_hossein عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1657 آبمیوه اناناسدستمال کاغذی بذار تو ماشینشناسنامه کارت ملیآزمایش هاتی پیرهن دکمه دار بپوشقبلش هم غذا ابکی درست کتید ک وقتی برگشتی خونه بخوری حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 آبمیوه اناناس دستمال کاغذی بذار تو ماشین شناسنامه کارت ملی آزمایش هات ی پیرهن دکمه دار بپوش قبل ... ممنونم عزیزم😍👌🏻
رویافرهاد عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 9703 کی گفته؟ وقتی تازه عمل میکنه آدم سرش سنگینه نمیتونه خیلی بالا نگهش داره و با لیوان بخوره ، باید حتما ... هر دکتر روشش فرق میکنه برای من تا ۲ ماه ممنوع بود نی
خانوم_صبا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 661 همراه ولی بگو اب کرفسم واست بزارن ی وقت فشارت بالانره مشکل فشار ندارم ممکنه بره بالا؟؟🤔
microb عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 4736 تومیتونی اب اناناس یااناناس بعداهم بخوری فقط بادکنک پراب کن یخ کنه بعدازاتاق عمل اومدی بیرون درجابذارن روچشمات . مدارکتوببر کارت شناسایی اگ تست کرونادادی ببر دفترچت ببر ازمایش ببر قرصایی ک دکتر بهت داده ببر یادت نره دوتاقرصه بایدحتمابخوری قبل عمل برهیچ وجه بانی چیزی ننوش لباس راحت ببر ک سرت اذیت نشه سرت هم اصلاخم نکن