2777
2789

سلام پسرم یک وسال نیمشه. از نوزادی پرجنب وجوش بود. الانم یه لحظه نمیشینه. اذیت میکنه به همه چی دست میزنه. کار خطرناک میکنه. شماها از چه سنی فهمیدین بیش فعاله؟ ایا از یکسالگی شیطنت دلشت؟ تو این سن چه کارایی میکرد. واقعا اذیت کنه هر کسی میبینه میگه خدا به دادت برسه. بعصی ها میگن بیش فعااه

انقدر شیطونه هیچ کسی حاظر نیست نگهش داره. من وباباش خسته شدیم. امشب دبگه گریه کردم. یه لحظه با اسباب بازی سرگرم نمیشه. میره سراغ یه چیز جدید. همش راه میره. غذا نمیخوره. کار خطرناک میکنه. دعواش میکنیم حساب نمیبره. انگار خیلی هم دردش نمیاد وقتی ضربه ای میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر شیطونه هیچ کسی حاظر نیست نگهش داره. من وباباش خسته شدیم. امشب دبگه گریه کردم. یه لحظه با اسباب ...

پسر منم همینه.....اینها نشونه سلامتش هست.....تا حالا یک لحظه هم به بیش فعالی پسرم فکر نکردم...

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
پسر منم همینه.....اینها نشونه سلامتش هست.....تا حالا یک لحظه هم به بیش فعالی پسرم فکر نکردم...

خسته نشدی از دستش. پسر من و هرکی میبینه میگه خدا به دادت برسه

خیلی اهمیت به حرف دیگران نده......برا غذا خوردن پسرت اصلا اصرار  و اجبار نکن....مطمئن باش گرسنه که بشه حتما غذا میخوره با میل هم میخوره.....منم خسته میشم خیلی وقتا ولی بی‌خیالی طی میکنم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

یوقتایی باهاش بازی کن ،از بازی سیرش کن ....بیشتر شیطنت بچه ها بخاطر این هست که همبازی ندارن و حوصله اشون سرمیره و بخاطر سنشون نمیتونن بیکار هم بشینن برا همین آتیش میسوزونن