2777
2789
عنوان

نابود ترین فانتزی و خیال پردازی ذهنتون چی بوده؟😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویییع بوش اومد 😂😂😩

😅😅😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بچه بودم میخواستم نردبون بزارم برم برسم به ماه همیشه تو حیاط مامان‌بزرگ از نردبون داغون چوبیه میخواستم برم بالا میترسیدم😐😂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
چه قدر شبیه من بودید شما😂

پس توهم مثل من تباه بودی....الان یادم اومد من با وجود موهای صورت کرم پودر میزدن تازه باسیبیلام  رژقرمز به لبام می مالیدم و احساس سیندرلایی میکردم 😖😖😖😖 شانس آوردم سیبیلام کم رنگ وکم بود😓😓😅

پس توهم مثل من تباه بودی....الان یادم اومد من با وجود موهای صورت کرم پودر میزدن تازه باسیبیلام   ...

وای دقیقااا

مخصوصا من بینیم مثل کوفته ای بود که با چکش زده باشنش ولی از رو نمی‌رفتم ماشالا😑🤪🤪

پوریا پورسرخ داییمه😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄