2777
2789
عنوان

نابود ترین فانتزی و خیال پردازی ذهنتون چی بوده؟😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 83 پست

من همش تو آسمونا پرواز میکنم‌ . تو خیالاتم میرم کانادا و انگلیس و آمریکا. همشم خارجی حرف میزنم‌ . عاشق جک و مایکل میشم ولی بهشون پا نمیدم

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نابود ک نیست ب نظر خودم ولی دوست دارم یا یه خون آشام عاشقم شه یا رییس باند مافیا 😐

اولیشو من نیز 🥲

رییس باند مافیا تو رمان نگاه نکن یه پسر جذاب و خوش هیکل و جیگره تو واقعیت  یه عنتر برقی مریضه 😂

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
اولیشو من نیز 🥲 رییس باند مافیا تو رمان نگاه نکن یه پسر جذاب و خوش هیکل و جیگره تو واقعیت  یه ...

اره بخدا شانس من میزنه ریسشون یه پیرمرد کچل شکم‌گنده میشه ک از زیربغلاش بوی سگ مرده میاد😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
بهشون پا ام نمیدی😂

نه مگه الکیه یه دختر شرقی هستما

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

من از دبیرم خوشم اومده بود وای یادش می افتم آب میشم😣 یکی از  فکار پوچم این بود که وقتی میرم بیرون همه ی پسرا ماتم میشن و همه ی مردم به حرفا و حرکاتم دقت میکنن یا هر مرد خوشگلی میدیدم توام میزدم که میتونم توجه شو جلب کنم درحالی که منو اصلا نمیدید😑😑😑😣😣😣😣😓😓😓😓خدایا منو بکش ....دوران نوجوانی مضخرف ترین دوران زندگیمه خدایا  همش سووتیییییییی از خودم خجالت میکشممممممم😖😖😖

اره بخدا شانس من میزنه ریسشون یه پیرمرد کچل شکم‌گنده میشه ک از زیربغلاش بوی سگ مرده میاد😂

ویییع بوش اومد 😂😂😩

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲