سلام خانما، این تاپیکو زدم محض درددل چون خیلی دلم پره نمیتونم برا هیچکس بگم گفتم برا شما بگم یکم آروم شم، راستش تو تاپیکای قبلمم هست منو شوهرم خیلی خیلی باهم مشکل داریم که کلا آرامش رو ازم گرفته، شوهر من ادمیه که انگار خانوادش مثل جلاد بالا سرش وایسادن که اگه به من محبت کنه یا به خانوادم احترام بزاره سرشو قطع کنن، اونم درحالی که خانوادش هیچ کار خاصی براش نکردن، از ۱۸ سالگی خودش خرج خودشو داده، نه برا خرج عروسی نه کمکش کردن نه خونه هییییچی حتی یه سال یه خونه بهمون اجاره دادن ازمون رهن و اجاره گرفتن! اصلا خانواده خوبی براش نبودن، دوتا داداش دیگه داره شوهرم دیگه ازشون بریدن زیاد نمیرن خونه پدرشون میگن چون برا ما خوب نبوده، خلاصه اینا ب کنار شوهر من همش میخواد ب خانوادش لطف کنه هممممش، مثلاً اگه خواهرش یا برادرش بخوان برن خونه باغ روستایی برا تفریح، این شوهر من مثل آژانس باید بره برسونتشون، امروزم که باهم رفتیم روستا، پدر منم یه خونه باغ روستا داره منتهی خودش میره و برمیگرده شهر، آویزون شوهرم نیستن، خلاصه امروزم مثل همه روزا هیچ بهم خوش نگذشت چون شوهرم دقیقا هر محبتی بمن بکنه باید ب خانوادشم بکنه، میومد یه ساعت پیش من بعد میرفت خونه باغ پدرش همینجوری در گردش بود بین دوتا خونه، اعصابمو خورد کرده بود، منم ب یکی از دوستام که شوهرشم رفیق شوهرمه گفتم برا سیزدهم بریم یه شهر دیگه بگردیم فقط بخاطر اینکه باز نرم اون جهنم دره نفسم بند بیاد با کارای شوهرم و حسودی های خانوادش، الانم شوهرم باز میخواد فردا آژانس بشه برا خواهر برادراش، تک تک بهشون زنگ زده فردا ببرمتون روستا؟؟؟ در حالی که اونا وقتی ماشین داشتن ما نداشتیم اصلا ماشینو حتی یه ساعتم دست شوهرم نمیدادن، شوهر من همش میخواد برا دیگران فداکاری کنه اما هیچوقت برا من فداکاری نکرده هیچوقت برا من دلش نسوخته دیگه خستم خیلی خستم میخوام خودکشی کنم اما میگم بعد مرگ من مادرم چی میکشه؟ بخاطر همین پشیمون میشم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
دیوونه ای بخاطر همچین چیزی به خودکشی فکر.میکنی؟باید یاد بگیری ناراحتیتو درست بهش ابراز کنی
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیوونه ای بخاطر همچین چیزی به خودکشی فکر.میکنی؟باید یاد بگیری ناراحتیتو درست بهش ابراز کنی
همین یه مشکل که نیست هزار تاس خواهر بخدا دیگه خسته شدم با هر زبانی میگم اصلا حرف منو گوش نمیده حرف حرف خودشه همین دلمو میسوزونه
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
اومده میگه من مثل اونا بدجنس نیستم من خوبی میکنم،در حالی که هیییچم آدم خوبی نیست فقط برا خانوادش خوبه همین دیگه خستم کرده تا کی باید نوکری اینو اونو بکنه؟ تا کی؟ مگه آژانس تو شهر وجود نداره که اینارو فقط باید شوهر من برسونه؟
اومده میگه من مثل اونا بدجنس نیستم من خوبی میکنم،در حالی که هیییچم آدم خوبی نیست فقط برا خانوادش خوب ...
والا خوبی هم حدی داره ن اینکه بزاری سوار ادم بشن
برید پیش روانشاس شاید حرفای اونو قبول کنه اینجوری پیش بره داغون میشی
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
والا خوبی هم حدی داره ن اینکه بزاری سوار ادم بشن برید پیش روانشاس شاید حرفای اونو قبول کنه ای ...
داغون شدم بدجورم داغون شدم
اسی چرا طلاق نگرفتی همون یه سال که رفتی چرا برگشتی دیدی که شوهرت بیکار ننشسته بوده اشتباه کردی برگشت ...
خاااااک عالم تو سرم خاااااک دیگه از دستش خسته شدم بهم گفت عوض میشم دروغ بود همش همممممش دروغ بود
اون یه دروغگو خیانت کاره با اومدنت فقط خودت ویه بچه بدبخت کردی
به نظرت برم بچرو سقط کنم طلاق بگیرم؟
من چی بگم آخه فقط زندگی با این آدم جز بدبختی هیچی برات نداره
میدونم