2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا ا😭😔

237 بازدید | 31 پست

اه حالم ازین زندگی که دارم بهم میخوره امشب دوباره با بابام دعوام شد 

قضیه ازین قراره که فردا قراره بریم باغ فامیلمون  برای سیزده بدر ، بابام  یکدفعه  گفت نبینم شلوار کوتاه بپوشیا (۹۰) با لهن خیلی بد 

تو دلم گفتم گفتم اوکی حالا فردا رو زهرمارمون نکنم دارم رفتم شلوارامو دیدم همشون قدیمی شدن و زانو هام کنده انداخته بود رفتم پوشیدم گفتم دوسشون ندارم کمراشون برام گشاد شدن 

بابام گف دوباره ما یه چیزی گفتیم هی بهونه اورد یزره به ما احترام نمیزاره ( با  صدا بلند) 

منم گفتم بابا داریم مثل ادم عاقل و بالغ حرف میزنیم چرا داد میزنی داری زوری میگی خوبه منم لباساتون رو انتخاب کنم بگم چی بپوش و چی نپوش 

منطقی باهم صحبت کنیم چرا داد  اخه 

میگه تو منطق میفهمی اخه   بعد داشتم در مورد همین موضوع با مامانم حرف میزدم   بابام گف بسه دیگه زر زر نکن برو گمشو تو اتاقت یه کلمه ازین حرفایی که میزنی منطقی نیست و نمیفهمم و چرت و پرت میگی 

منم بغض گلومو گرفته بود به مامانم گفتم دیگه نمیگی چرا از اتاقت نمیای بیرون شام و ناهارمم ازین به بعد تو اتاقم میخورم 

ایشالا که لال شم یا بمیرم اینا از دستم راحت شن 

خیلی بهم بی احترامی و توهین  میکنن مخصوصا بابام 

همین قدر اینجا تایپ میکنم که خیلی طولانی نشه 

بازم هست از اخلاقای بد بابام و خانوادم در ادامه میگم فقط ببخشید اگه طول کشید ( اگرم کسی حوصلش نکشید صبر کنه بره من لایک یا ریپلایش میکنم وقتی تموم شد ) 

لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم 

🤍𝒀𝒐𝒖𝒓 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔𝒔 𝒅𝒐𝒆𝒔𝒏𝒕 𝒅𝒆𝒑𝒆𝒏𝒅 𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒚𝒐𝒏𝒆

هیچی باید تحمل کنی یا هم باهاش زیاد حرف نزن، یا باب میلش راه برو. هممون بخاطر اختلاف فکری و سنی که با خانواده داریم این اختلافات رو داریم... 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگش ماسک زدنه 

بابام میگه کرونا تموم شده دیگه ماسک نمیخواد  

من میگم تو اسانسور ماسک بزنیم که اگه یکی مریض بود ما مریض نشیم 

ماسک نمیزنه تو اسانسور میگه دوسال تو اسانسور ماسک نزدم ( بعضی وقتا میره میوه فروشی اینا خرید کنه ماسک نداره ) 

میگم اگه ما مریض شیم احتمال مرگ هست اگرم نباشه شما بدنتون مقاوم تره تا من ، من خیلی بد تر از همشون مریض میشم 

( تو اسفند خانوادگی امیکرون گرفتیم از بابام هم گرفتیم من سه شب از ۳۹ تبم پایین نمیو مد ما  هر شب بیمارستان بودیم برای یکی اعضای خانواده هنوزم سرفه ها هست من از همشون سخت تر گرفتم ) 

در این باره کلی بحث داریم و بهم توهین میکنه که مگه دکتری و اینا 

خب حالا ما به جهنم این کادر درمان بد بدخت تو این لباس ها کلی عرق میریزن زحمت میکشن  

یکی یکی ادم داره میمیره و... 

( لطفا به اعضای خانوادم توهین نکنید )

اصلا هیچ محبتی به ما نمیکنه بابام تو این ۱۶ سال یاد ندارم یه قربون صدقه رفته باشه به من 

خیلی زور میگه ، اگرم باب میلش رفنار نکنیم میگه به من احترام نمیزارید وو فلان 

با داد و بیداد که همه خونه به مرد خونه احترام میزارن و اینا 

میگم خب مگه اینا احترام گزاشتن حساب میشه آخه

میگه من یادم نمیاد یبار به حرف من گوش داده باشه ( حرف زور زدن) 

تا حالا دوبارم گفته منو دوست نداره یبار جلو خودم یبارم پشت سرم که من شنیدم . دلم شکست بخدا هی میگم عیب نداره درس میخونم دانشگاه یه شهر دیگه میرم و مستقل میشم و دیگه  نمیام پیششون 

سبک زندگی شما به خودتون مربوطه بستگی به تربیت خانواده داره اما به نظر من استایل شیک ولی چه جوری بگم ...

قبلا اصلا گیر نمیداد دو روزه اینجوری شده نمیدونم چیزی شنیده چیزی دیگه 

من میخواستم یه شلوار قد ۹۰ بپوضم و مانتو تا زانو همین 

هیچی باید تحمل کنی یا هم باهاش زیاد حرف نزن، یا باب میلش راه برو. هممون بخاطر اختلاف فکری و سنی که ب ...

باب میلش که اخه همیشه نمیشه 

منطق بابام اینجورین که اگه طبق رفتار و گفته اون عمل نکنه کسی دیوونس 😐 

یه شب نمیدونم چندم عید بود گفتم بریم یدوری بزنیم ، رفتیم و خیلی ترافیک بود و اصلا یه سانت یه سانت جلو میرفتیم 

هی حرص میخورد که چرا اینجا اومدیم چرا گفتی بیایم بیرون و... خلاصه داشت اعصاب مارو خورد میکرد ( خیلی از ترافیک بدش میاد) 

گفتم بابام حالا کاریش نمیشه کرد میگذره که پس ازش لذت ببریم که بهمون سخت نگذره 

برگشته میگه تو به من احترام نمیزاری باید حرف منو تایید کنی و... 

مامانمم پروش کرده هی به من میگفت هیچی نگو  همیهش میگه البته 

نمیشه که همش حرف حرف اون باشه که ما عم ادمیم میتونیم نظر بدیم ( حالا در این مورد نه کلا) 

مگه شرت قراره بپوشی؟؟😂😂🙈 قد شلوار ۹۰ که کوتاه نیست

نمیدونم والا قبلا اصلا اینجوری نبود 

باب میلش که اخه همیشه نمیشه  منطق بابام اینجورین که اگه طبق رفتار و گفته اون عمل نکنه کسی دیوو ...

میدونم درکت میکنم

منم تا سن 24 سالگی بشدت با پدرم درگیر میشدم. چون همینطوری دلش میخواست همه چی حرف خودش باشه و بشدت بی منطق حرف می‌زد. 

از یه جایی متوجه شدم پدر من تغییر نخواهد کرد... پس تصمیم گرفتم من تغییر کنم. باهاش جز سلام خداحافظی حرفی نمیزنم. نمیخندم.لباس راحتی جلوش تنم نیست. وقتی خونست سعی می کنم اصلا آتو دستش ندم.... الان کمتر به پروپام میپیچه

قبلا اصلا گیر نمیداد دو روزه اینجوری شده نمیدونم چیزی شنیده چیزی دیگه  من میخواستم یه شل ...

شرائط اونقدر خراب شده تو جامعه که پدر و مادر خیلی بیشتر از قبل شکاک شدن و حس میکنن بچشون از دستشون در رفته

میدونم درکت میکنم منم تا سن 24 سالگی بشدت با پدرم درگیر میشدم. چون همینطوری دلش میخواست همه چی حرف ...

دقیقا همینطوره 

منم همین کارو میکنم 

از سر کار میاد میگفتم سلام خسته نباشی 

فقط یه سلام خشک و خالی وسرد ( همیشه ها نه اینکه مثلا روز سختی داشته) 

که من اصلا منصرف میشدم از کارم  پیش  خودم میگفتم سوپری سر کوچه خیلی گرم تر با جواب سلام میده حداقل 

عین یه غریبه با هم برخورد میکنیم کاریش ندارم خودش یهو به یه چیزی گیر میده 

دقیقا همینطوره  منم همین کارو میکنم  از سر کار میاد میگفتم سلام خسته نباشی  فقط یه ...

ما 5 تا دختر بودیم. من بچه آخر بودم. بابام فقط یکیمون رو دوست داشت. باقیمون رو اصلا دوست نداشت. هميشه تحقیر و توهین می‌کرد.... 57 سالشه هنوزم دوسمون نداره. سعی کن فقط برا دلت زندگی کنی. میدونم خیلی شرایطت سخته. ما برادر هم نداشتیم بشدت هممون کمبود محبت پدر داشتیم. و البته محتاج محبت یه مرد بودیم..... چه میشه کرد.... متاسفانه فقط مارو دنیا آوردن..... هیچ حقی ادا نکردن

شرائط اونقدر خراب شده تو جامعه که پدر و مادر خیلی بیشتر از قبل شکاک شدن و حس میکنن بچشون از دستشون د ...

من اصلا کاری نمیکنم تنها خلافم اینه که نماز نمیخونم و حجابم رو خیلی رعایت نمیکنم همینکه حتی امشب به اونام گیر داد که چرا مث ما نماز نمیخونی 

من حداقل اگه نماز نمیخونم حواسم هست دل کسیو نشکونم حق الناس نکنم