2777
2789
عنوان

به نتیجه نرسیدن با فامیل شوهر

455 بازدید | 65 پست

من کلی بهشون محبت میکنما ولی همیشه حرفی میشه میگن مقصر تویی،،واقعا در موندم نمیدونم چیکار کنم اصلا شما بودین چیکار میکردین ؟؟چن تا عروس هستیم خواهر شوهرم میگه هیچ کدوم نسبت ب اونیکی ارجحیت نداره

ازشون دوری کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میخواستی خودشیرینی کنی عروس محبوب بشی؟ خواهرشوهر گفته هیچکدومتون عزیزتر نیستید؟ خوشم اومد 😂 ب ...

والا از نظر اونا شاید خود شیرینه ولی من واقعا محبت میکنم ینی همیشه احترامشونو نکه میدارم ولی اونا میکن ما بخاطر داداشمون توروهم دوس داریم

واقعا؟؟ میخوام قطع ارتباط کنم چند مدتی  بنظرتون خوبه؟

من شخصا با هر کس که اخلاقش من و اذیت کنه قطع رابطه میکنم مدتش هم برام مهم نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اخه اینا مهره اصلی ان بخاطر اون دو دلم،،نمیدونم قطع ارتباطم کار درستیه یا ن 

منم امروز از سفر اومدم به شوهرم گفتم این به بعد خودت برو بیا من هرچقد تاالان کوتاه اومدم بسه دیگه نمیخوام جایی که اذیت میشم بیام

من تک عروسم چهارساله عروسی کردم منم کلا ادمیم که با کسی کار تدارم اما الان فهمیدم تنها راه موفقیت ای ...

بنظرت من کلا قطع رابطه کنم بهتره،؟

چون امروز با گریه گذاشتم اومدم خونم از خونه خواهر شوهرم 

اصلا هیچکدوم از حرفای منو درک نمیکنن اصلا

اخه اینا مهره اصلی ان بخاطر اون دو دلم،،نمیدونم قطع ارتباطم کار درستیه یا ن 

مهره اصلی یعنی چی؟

والا از نظر اونا شاید خود شیرینه ولی من واقعا محبت میکنم ینی همیشه احترامشونو نکه میدارم ولی اونا می ...

اگر رفتارت اونطوریه که خوب خودت باش ولی اگر قصدت خودشیرینیه که لازم نیست خودت و سختی بدی...

عروس رو همیشه اگر دوست داشته باشن به خاطر پسرشون هست... مگه خود شما اینطوری نیستید؟

منم امروز از سفر اومدم به شوهرم گفتم این به بعد خودت برو بیا من هرچقد تاالان کوتاه اومدم بسه دیگه نم ...

منم میخوام دیگه اینکارو بکنم میخوام کلا قطع ارتباط کنم 

واقعا نکنم عذاب میکشم

بنظرت من کلا قطع رابطه کنم بهتره،؟ چون امروز با گریه گذاشتم اومدم خونم از خونه خواهر شوهرم  ا ...

عزیزم عروس هیچ وقت عضو خانواده نمیشه میدونم تو میخوای نزدیک بشی اما تلاشت بیهوده اس حد خودتو نگهدار