2777
2789

حتی اگه کمی نگرانی دارید!!!

یکی از دوستانم رفت انجام داد(افسردگی داشت)

منم رفتم خیلی خوب و جالب بود👌🏻🌹

❌نقشه مغزی چیست؟!

الکتروانسفالوگرافی کمی یا همان نقشه‌برداری مغز (qEEG) شکلی ارتقا یافته از نوار مغزی سنتی است. فرایند آن به این صورت است که اطلاعات EEG به‌دست‌آمده از سطح مغز پس از آن که تحت یکی از روش‌های پردازش سیگنال قرار گرفتند بر اساس اندازه دامنه، فرکانس و محل فعالیت به‌صورت یک نقشه از فعالیت مکانی توپوگرافیک مغز درمی‌آیند. این نقشه مغزی به‌دست‌آمده، سپس با نقشه مغزی جمعیت بهنجار بر اساس سن و جنس مقایسه شده و از طریق آن می‌توان کارکرد مغز را بررسی و مطالعه کرد. مغز انسان دارای پنج فرکانس اصلی آلفا، تتا، دلتا، بتا و بتای بالا است که هر کدام از این فرکانس‌ها در شرایط خاصی غالب هستند. مثلاً فرکانس آلفا در زمان استراحت و فرکانس دلتا در زمان خواب غالب هستند. زمانی که در یک شرایط خاص باند فرکانسی غالب فرد با یک فرد سالم تفاوت داشته باشد یعنی اختلالی در مغز وجود دارد و تشخیص از طریق مقایسه این فرکانس‌ها انجام می‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حتما برو عزیزم اگه تهران هستید پیش دکتر فرامرز ذاکری برید واقعا کارشون عالیه👌🏻👌🏻

تهرانم

ولی من اگه بهم بگن سرطان داری خوشحال میشم از خوشحالی جیغ میزنم اینا برام مهم نیست من دلم فقط یه مرگ میخواد

تهرانم ولی من اگه بهم بگن سرطان داری خوشحال میشم از خوشحالی جیغ میزنم اینا برام مهم نیست من دلم فقط ...

خب حتما برو عزیزم

بخدا جدی میگم

زندگیت واقعا تغییر میکنه🙏🌹

خب حتما برو عزیزم بخدا جدی میگم زندگیت واقعا تغییر میکنه🙏🌹

چند ساله تغییر نکرده

چند ماهه مریضم ولی دکتر نمیرم حال هیچی رو ندارم

من خودم روانی بودن خودم رو قبول دارم 

اینو همه بهم اثبات کردن ولی باز ناراحتی کسی رو ببینم اشکام میریزن

چند ساله تغییر نکرده چند ماهه مریضم ولی دکتر نمیرم حال هیچی رو ندارم من خودم روانی بودن خودم رو قب ...

عزیزم

نقشه مغزی میدی

و دکتر مطمئنا دو هفته شمارو بستری میکنه

پشت گوش نندازید لطفا