2777
2789
عنوان

کمک گوشیم گمشدهههههه

209 بازدید | 17 پست

وااااااااااای گوشیم نیست همین پنج دقیقه پیش دستم بود رفتم تو مغازه یه چی بخرم اومدم بیرون دو قدم رفتم اونور تر دیدم گوشیم نیست

الان چیکارررررررر کنم

میشه کاری کرد بابام رفت یه گزارش نوشت پیش پلیسی که توی میدان امام بود الان من توی ماشین نشستم 

وااااااااااای خیلی ناراحتم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان با چی اومدی سایت

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گوشیم هم زنگ زدم روشن بود خاموشش نکرده بودن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
پس با چی پیام دادی 

گوشی مامانم

الان میان میگن پس با چی اومدی سایت😅🤦🏻‍♀️

اگه دزدیده باشن تقریبا قیدشو بزن

ولی ان شاءالله که پیدا شه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
الان با چی اومدی سایت

گوشی مامانم 😑

الان میان میگن پس با چی اومدی سایت😅🤦🏻‍♀️ اگه دزدیده باشن تقریبا قیدشو بزن ولی ان شاءالله که ...

وااااااااااای اره به جا پیشنهاد دادن 

با گوشی مامانم اومدم

وااااااااااای خدا نکنه نمی‌دونم دزدیدن یا یه جا یادم رفته بردارم

عزیزممم خوب جایی مشکلت و گفتی

اینا تا سوراخ نکنن تورو ک ول نمیکنن

هی باچی اومدی با چی اومدی:/

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
من گوشیم رو دزدین بعد از 9ماه پیدا شد اما من ردیابی میکردم 

چطوری از طریق پلیس ؟

برو همون مغازه  شاید اونجا هست

رفتم نبود آخه خیلی شلوغ بود خیلی