بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من نه آرایش نه تیپ زیاد جلف درکل خاکی بودن و سادگی شیک ترینه
به نام خدای مهربونم ☘️💕 میگن دعا شما نی نی سایتی ها جواب میده 🥺اگر چشمتون به امضام افتاد واسه رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم میکنید ♥️💕 من دورت بگردم 🥺😍همه زندگیم به سلامتی روزی که جلو همه بگم مال من شدی آره آخرش من و ط شدیم ما بگردم به دورت♥️کاربر عزیز لطفاً دخالت نکن و بحث نکن با من تو هیجای زندگی من نیستی و یاد بگیر تا وقتی با کفشایی کسی راه نرفتی قضاوتش نکن 😏😏 ♥️💍متهدم به عشقم 💍♥️پی وی مزاحمت خواهر و خانواده محترمتان رو به ...میدهم با تشکر😏😏😒
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
بنظر من بهترین کار برای همه اینایی که گفتی احترام گذاشتن به خودت هست...در هر شرایطی.رسیدگی ب پوست و مو، مرتب بودن، ضد آفتاب، عینک آفتابی، لباس راحت و درعین حال شیک و ساده..اهمیت دادن به آرامش خودت، خواب و استراحت و دمنوش و وقت گذاشتن برا خودت و کارایی که دوس داری...