2777
2789

سلام 

شنیدین ک میگن این ما هستیم ک مانع ظهوریم 

یعنی این گناهان ما مانعی میشه برا ظهور آقامون.

هر گناهی ک میکنیم فاصلمونو با ظهور بیشتر میکنه.

حالا میخواستم بهت بگم حاضری برا امام زمانت یه قدم برداری؟ 

حاضری بخاطرش فقط یه گناه رو کنار بذاری؟ 

حاضری بخاطرش نمازاتو شروع ب خوندن کنی؟ 

حاضری امسال بخاطر امامت روزه هاتو بگیری؟

چیکار میکنی تا ظهور نزدیک بشه؟ 

ازت میخوام همین الان یه تصمیم بگیر 

همین الان نیت کن.

یه قدم هرچند کوچیک تو نتیجه ی بزرگی داره، 

بیشتر از اون که ما منتظر اماممون باشیم ، ایشون منتظر ما هستن.

بیشتر از این چشم انتظارشون نذاریم.

هر تصمیمی گرفتی اینجا بگو تا بقیه ازت ایده بگیرن♥️

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماه رمضان نماز هامو اول وقت میخونم و کل ماه رو (جز اون روزا) روزه میگیرم چون سال های قبل متاسفانه جدای عذر ام ۳ ۴ روز نمیگرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حاضرم برای ظهورشون از جونم بگذرم ❤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

تصمیمی ندارم

حالا فکراتو بکن شاید یه تصمیمی گرفتی

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

امام زمان نیاز به کار ما نداره 🙂ازبیکاری این حرفارو نزن 

ریپ نزن

به نام خدای مهربونم  ☘️💕  میگن دعا شما نی نی سایتی ها جواب میده 🥺اگر چشمتون به امضام افتاد واسه رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم میکنید ♥️💕 من دورت بگردم 🥺😍همه زندگیم به سلامتی روزی که جلو همه بگم مال من شدی آره آخرش من و ط شدیم ما بگردم به دورت♥️کاربر عزیز لطفاً دخالت نکن و بحث نکن با  من تو هیجای زندگی من نیستی و یاد بگیر تا وقتی با کفشایی کسی راه نرفتی قضاوتش نکن 😏😏 ♥️💍متهدم به عشقم 💍♥️پی وی مزاحمت خواهر و خانواده محترمتان رو به ...میدهم با تشکر😏😏😒 

اتفاقا میگن وقتی کل دنیا بد شدن و جنگ شد و قحطی اون موقعه امام زمان میاد خو الان هرکی یه گوشه گناه کنه نزدیکتر بشیم😂😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
سعی میکنم دیگه فوش ندم بجاش صلوات بفرستم💓

چقد عالی🌸

همین که کار خاصی نمیکنم خودش کار بزرگیه 🙃

تو مسئله ی ترک گناه خیلی تلاش کردم الحمدلله موفقم شدم

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...