2777
2789
عنوان

حاضری برا ظهور امام زمانت چیکار کنی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست
چرا اینقدر ندونسته نظر میدی میگن وقتی جامعه بشری آمادگی پیدا کنه ظهور اتفاق میفته. چقدر سطحی نگاه م ...

تو برو عمقی نگا کن بسمونه خب هرکسی یه چیزی میگفته منم براساس شنیده هام گفتم با اینکه قبولشون ندارم اصن شماها که هرروز جفت خدایین و رفتین شخصا سوالات و جواب گرفتین کارایی که گفته انجام بدین 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ما روزه بگیریم گشنه بمونیم چ سودی برا امام داره .🥴

انجام واجبات برا خودت سود داره عزیزم♥️🌸

و چیزی ک ب سود شما باشه باعث خوشحالی ایشونه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
بهتر بود تو تاپیکتون ذکر می کردید که فقط اونا ک امام زمان عج معتقدن بیان، اونایی ک یه این چیزا معتقد ...

آره حواسم ب این موضوع نبود ک بگم 

واینکه کسانیکه اعتقاد ندارن نمیدونم چرا میان اصلا🤔

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
هرکسی برا خودش یه چیزی میگه من که نمیدونم کدومو باور کنم 

چیزی ک با عقل جور در میاد رو باور کن

خب وقتی که برای ما کاری نکردن  دیگه ما چرا برای کاری بکنیم  وقتی که خدا پیشش هست و مراقب ...

دعای امام زمان در حق شیعیان 

«اللهم ان شیعتنا خلقت من شعاع انوارنا و بقیة طینتنا و قد فعلوا ذنوبا کثیرة اتکالا علی حبنا وولایتنا فان کانت ذنوبهم بینک وبینهم فاصفح عنهم فقد رضینا و ما کان منها فیما

بینهم فاصلح بینهم و قاص بها عن خمسنا و ادخلهم الجنة فزحزحهم عن النار و لا تجمع بینهم و بین اعدائنا فی سخطک.»

خدایا شیعیان ما را از شعاع نور ما و بقیه طینت ما خلق کرده ای، آنها گناهان زیادی با اتکاء بر محبت به ما و ولایت ما، کرده اند، اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با تو است، از آنها بگذر که ما را راضی کرده ای و آنچه از گناهان آنها، در ارتباط با خودشان هست، خودت بین آنها را اصلاح کن و از خمسی که حق ما است، به آنها بده تا راضی شوند و آنها را از آتش جهنم نجات بده و آنها را با دشمنان ما در سخط خود جمع نفرما.