2777
2789
عنوان

حاضری برا ظهور امام زمانت چیکار کنی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست
ماه رمضان نماز هامو اول وقت میخونم و کل ماه رو (جز اون روزا) روزه میگیرم چون سال های قبل متاسفانه جد ...

قبول باشه ان شاءالله عزیزم♥️🌸

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

من سعی می کنم گناه نکنم وجلو خودمو بگیرم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاضرم برای ظهورشون از جونم بگذرم ❤

انشاءالله زنده باشی و ظهورشون رو ببینی🌸♥️

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

دقیقا همین سوال رو کاکام پرسید ازمون 

بعد همسرم گفت فکر نکردم 

منم گفتم نمیدونم 

بعد یهو مادرم با تموم جدیدت تمام گفت 

اون برای ما چکار کرده که ما براش کاری بکنیم 

اون از کودکیش غیب شده 

پیش خداست دبگه ما برای چی براش کاری بکنیم یا برای سلامتیش صلوات بفرستیم😐 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

خیلی تصمیمات گرفتم و انجام دادم

خیلی تصمیم ها هم برای آینده اس ان شاء الله

ولی دوستندارم بگم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اتفاقا میگن وقتی کل دنیا بد شدن و جنگ شد و قحطی اون موقعه امام زمان میاد خو الان هرکی یه گوشه گناه ک ...

امام زمان غائب شدن چون هیچکس توانایی پذیرش امام رونداشت 

و تا وقتی ما آماده ی پذیرششون رو نداشته باشیم نمیان

با این کارها هیچ چیزی نمیشه تو روایت هست میگه باید تو دنیا پر کفر سه بعد بیاد شما ثواب کنی بدتر نمیا ...

اشتباه متوجه شدی عزیزم 🌸

همین که کار خاصی نمیکنم خودش کار بزرگیه 🙃 تو مسئله ی ترک گناه خیلی تلاش کردم الحمدلله موفقم شدم

خداروشکر 

برا منم دعا کن♥️🌸