2777
2789
عنوان

کرم ضدجوش خوب چی سراغ دارین؟☹🙄

10496 بازدید | 15 پست

بچها جوشام عفونی نیستن و فقط قرمز میشن 

چنتام جوش سر سفیددارم 

پانژل شنیدم خوبه درسته 

چیز بهتری سراغ دارین!؟

ناجی در آینه است🧡🌿🙂من یه INTP هستم رفیق از من منطقی تر پیدا نمیکنی😏😇

دیروز یه خانومی میگفت آداپالن خوبه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین پانژل من استفاده کردم،جای جوش رو پررنگ میکنه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

پماد زینک اکساید بهترییین کرم ضدجوشیه که تو عمرم دیدم

تمام جوشام و خوب کرد از اطرافیانم که استفاده میکنن هم میگن عالیه

حتی ضد آفتاب هم هست بیرون میری میتونی به جای ضد آفتاب هم ازش استفاده کنی

به جز اون کرم آردن رو هم من میزنم اونم خیلی خوبه 

پماد زینک اکساید بهترییین کرم ضدجوشیه که تو عمرم دیدم تمام جوشام و خوب کرد از اطرافیانم که استفاده ...

گلم زینک اکساید مگع واسه سوختگی نیست!؟

ناجی در آینه است🧡🌿🙂من یه INTP هستم رفیق از من منطقی تر پیدا نمیکنی😏😇
گلم زینک اکساید مگع واسه سوختگی نیست!؟

عزیزم زینک همه کاره‌س😂 سوختی، التهاب، خارش، جوش و آکنه، قرمزی، تیرگی پوست، ضد آفتاب، درمان آفتاب سوختگی، خشکی پوست و … کلا همه کار میکنه😂

مثلا من به جز جوش و آکنه، برای بعد از اصلاح هم ازش استفاده میکنم هم قرمزی رو میبره هم باعث میشه بعد اصلاح جوش نزنم 

عزیزم زینک همه کاره‌س😂 سوختی، التهاب، خارش، جوش و آکنه، قرمزی، تیرگی پوست، ضد آفتاب، درمان آفتاب سو ...

این پماد برای همه پاسخگو نیست من یه بار استفاده کردم چندین ماه درگیر درمان جوشایی که بعدش دراومد بودم دکتر خیلی سرزنشم کرد گف اگر کارش این بود میشد ضدجوش نه پماد سوختگی 

این پماد برای همه پاسخگو نیست من یه بار استفاده کردم چندین ماه درگیر درمان جوشایی که بعدش دراومد بود ...

زینک اکساید بیشتر برای جوش استفاده میشه

درسته سوختگی رو هم میتونه بهتر کنه ولی «پماد سوختگی» نیست

ولی بله درسته هر پوستی با هر کرم و پمادی سازگاری نداره احتمالا شما حساسیت داشتین به زینک