2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
زیر تختت یه کیسه بزار که توش نمک هست  جن ها از نمک میترسن  چون نمک پاکه قران بالا سرت بذ ...

سراه برا چی

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم  ممنونم  والا من حتی نماز و قران  هم میخونم و بازم میبینمشون 😔

قربونت 

منم امشب یه سایه سیاه دیدم از جلو چشمام رد شد 

در حالی که همه خواب بودن😐

یه بار هم وقتی  تو خونه تنها بودم یه سایه سیاه دیدم که از جلو چشمام رد شد 

سعی کن صاف نخوابی 

تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی  حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
سراه برا چی

سرکه  واسه دور کردن جن 

فقط شنیدم

تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی  حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
قربونت  منم امشب یه سایه سیاه دیدم از جلو چشمام رد شد  در حالی که همه خواب بودن😐 یه با ...

جن ها از فلز هم میترسن 

مثلا هرشب یه قاشق یا هرچیز فلزی بذار کنار ت و راحت بخواب 

منم چند سال پیش نصف شب تو اتاقم بودم یه لحظه دیدم زیر اینه ک ب دیوار زده بودیم یه چیز کوچولو اندازه بچه ۴ ساله پاش سم داشت چشاش زرد و رو ب بالا بدنش کرکی عین بید میلرزید . انگار دختر یا زن بود ‌ . موهاش فر سیخ سیخی. دهن گشاد.  فکر کردم توهم زدم خوب نگا کردم سوره حمد رپ کامل گفتم بعد رفتش

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

یبارم  صدای شیهه اسب و دویدن اسب و تو کوچه میشمیدم اونم ساعت حدودا ۳ شب بود مم تو خونه . صداش تو کوچه میومد. یبار کل می‌کشید یبار شئون میکرد کلا صدا درمیاورد.  میگن اون مرداوزما  هست ‌ آدم میکشه

چه بدد 😱 من اصلا صاف نمیخوابم بدم میاد  

نمیخوام بترسونمت ولی 

ولی من یه بار از تختم پرت شدم پایین بعد دوباره یه چیزی محکم منو پرت کرد رو تخت خواب همین که میخواستم هوشیار بشم دوباره خوابم برد

جن ها از فلز هم میترسن  مثلا هرشب یه قاشق یا هرچیز فلزی بذار کنار ت و راحت بخواب

سوزن یا چاقو ‌ . نوک تیز باید باشه

نمیخوام بترسونمت ولی  ولی من یه بار از تختم پرت شدم پایین بعد دوباره یه چیزی محکم منو پرت کرد ...

😱😱😱😱😱😱😱😶😶😶😶😶 چقدر بد 😔  یه بار داشتم میرفتم مدرسه کنار دیوار  داشتم راه میرفتم تو خیال خودم بودم یه لحظه یه دایره گل و اشغال از بالا افتاد جلو پام خیلی بزرگ بود اصلا کلاغ هم نبود که اون انداخته باشه  دیگ  همیشه از وسط خیابون میرفتم