2777
2789
عنوان

جن

361 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها 

وقتی بچه بودم یعنی 7سالم بود یه شب مثل هر شب خیلی راحت خوابیده بودم جوری که هیچ وقت پتو روی پاهام نمی انداختم و کم کم داشت خوابم می برد که یکی با دوتا دستاش پاها ی منو غلقلک داد جوری که رفتم اتاق پدر و مادرم و جریان را گفتم پدرو مادر توجه نکردن و گفتن شاید خواب دیدی ای کاش توجه میکردن بعد از اون اتفاق بدترین اتفاق ها برام افتاد که هر شب پتو را کامل دور خودم میپیچونم و  ایه میخونم من چند تا از بدترین چیز هایی که منا تحت تاثیر گذاشته را براتون میگم 

تا یه شب خونه مامان بزرگم بودم کامل را حت بودم و از جن و این جور چیزا اصلا به هیچ عنوان نمیدونستم خواب وحشتناکی دیدم بیدار شدم و اب بالا سرم بود خوردم تا خواستم بخوابم دونفر را دیدم بالا سر مامان بزرگم یکی چاق و یکی لاغر داشتن به من نگاه میکردن 

خلاصه خیلی اتفاق های بد تر از این هم افتاده واستم گاهی وقتا خواب های جنسی با برادرم میبینم و خیلی خجالت میکشم که میبینم جوری که رابطه منو برادرم افتظاح 

تا یه روز بعد این همه اتفاق خونمون بودم خیلی میترسیدم گفتم برم سوره جن بخونم رفتم خوندم شب ارامش گرفتم ولی خواب دیدم یه موجود زشت کوتوله چشمای درشت پوست کنده میخواد بهم اسیب بزنه و من سعی میکردم بهم اسیب نزنه تا بهم گفت ا ماه دیگ میاد و همونم شد دوباره شروع شد 

حتی پدرو مادرم هم دیدنش حتی خودشو به شکل اعضای خوانوادم در میاره  و هر جا میبینمشون دو نفرن 

تا الان که 7سال شده و داره تکرار میشه 

وسایم هم چند یار جابجا کردن 

دیگ عادت کردم 

کسی هست که کمکم کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه ازدواجم کردی؟؟چه ترسناک

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

برو تو مفاتیح‌الجنان دعای دفع شیاطین و جن رو بخون

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

قرآن درمانی کن 

سوره های اب متبرک درست کن بخور غسل کن دم اذان مغرب خونه بپاش همه جا تمیز کن نجاست تو خونه نباشه 

چهل شب سوره جن با ۷ تا زلزال هر شب بخون با معنی

سوره بقره میگن چهل روز صوتش پخش کنین تلاوت کنین

کلا قرآن درمانی کن

دیو بگریزد از آن قوم که قران خوانند

کلا  بی توجه باش

اون خوابها نتیجه وسوسه های شیطانه لاحول و لا قوه ... سرچ کن تو اینترنت روزی صدبار تا چهل روز بخون جن زدگی خفیف بعضیا میگن دارین که برطرف میشه به برکت قرآن و اهل بیت

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

زیر تختت یه کیسه بزار که توش نمک هست 

جن ها از نمک میترسن  چون نمک پاکه

قران بالا سرت بذار 

هرشب یه لیوان سرکه بزار بالا سرت  روش سلفون بکش بوش نیاد 

تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی  حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
زیر تختت یه کیسه بزار که توش نمک هست  جن ها از نمک میترسن  چون نمک پاکه قران بالا سرت بذ ...

چشم  ممنونم  والا من حتی نماز و قران  هم میخونم و بازم میبینمشون 😔

یعنی پدر ومادرت هم همونی رو که دیدی اونها هم دیدند همزمان ؟

بله  پدرم یه شب خواب بود دید یه نفر ادم سیاه قد بلند بالا سرش وایساده پدرم بلند شد  و چراغ ها رو رو شن کرد ببینه شاید دزده  اما فهمید جن بود