2777
2789

الان میشنیدم مامان و بابام در مورد خاستگار قبلیم میحرفیدن 

من ۱۷ سالمه و هنو دوس ندارم ازدواج کنم 

نمیخوام حسرتش بمونه واسم ک بچگی نکردم 

خاسگار آخریم دوس بابام بود 

ک اون نخواست 

من حتی میخواستم ب زور ازدواج کنم ک دیگ سرکوفت نشنوم. 

الان شنیدم بابام میگ من این یکی رو پیدا کردم ک نشد دیگه ما کسیو نداریم 

ینی بابامم میخواد نو این سن منو عروس کنه 

هی 

واقعا چکار کنم

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
باهاشون صحبت کن بگو که واقعا نمیخوای، میخوای درست رو ادامه بدی

خیلیییی وقتا اینو گفتم 

ولی میگن اخرش ک چی باید ازدواج کنی 

اصلا عزیزم ببین فکرشون قدیمیهههه و رگ و ریشه روستایی دارن 

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی وقتا اینو گفتم  ولی میگن اخرش ک چی باید ازدواج کنی  اصلا عزیزم ببین فکرشون قدیمی ...

از صمیم قلب برات دعا میکنم که خدا انقدر غرق خوشبختیت کنه که کسی نتونه نجاتت بده🥺❤

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

از صمیم قلب برات دعا میکنم که خدا انقدر غرق خوشبختیت کنه که کسی نتونه نجاتت بده🥺❤

مرسی عزیزبعضی وقتا ب سرم میزنه برم از این خونه واقعا

مرسی عزیزبعضی وقتا ب سرم میزنه برم از این خونه واقعا

منم زندگیم زیاد شرایط خوبی نداره ولی امیدم به خداست🥲❤توهم امیدتو از دست نده💝💝

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

اصلا زیربار نرو 

امسال فک کنم هر جوری شده منو عروس میکنن همش بخاطر رگ و ریشه روستایی و ذهن قدیمی پدر مادرمه 

تا الانم خیلی تحمل کردم 

حتی سرکوفتایی ک بعد از جواب دادن ب خاسگار شنیدم 

تاتوقبول نکنی نمیشه منم تواین سن خیلی خودموعذاب دادم خیلی خاستگار داشتم  ولی هنوز۲۱ سالمه ازدواج نکردم بگو نمیخوام هرکی منومبخواد صب کنه تاسن ازدواجم

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
تاتوقبول نکنی نمیشه منم تواین سن خیلی خودموعذاب دادم خیلی خاستگار داشتم  ولی هنوز۲۱ سالمه ازدوا ...

درسته ولی دعواهایی ک میشه تو خونمون 

مامانمم گفته امسال هر طوری شده عروس میشی 

سر همون قبلی حتی بابامم بهم مگف تو عوضی ایطور کردی 

درسته ولی دعواهایی ک میشه تو خونمون  مامانمم گفته امسال هر طوری شده عروس میشی  سر همون ق ...

خودتومجبور به چیزی ک نمیخوایی نکن بی توجه باش بگو ولی من ازدواج نمیکنم به این زودی دوروز دیگ بدبخت شدم بیام بادوتا بچه بیوفتم روسرت خوبه

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
خودتومجبور به چیزی ک نمیخوایی نکن بی توجه باش بگو ولی من ازدواج نمیکنم به این زودی دوروز دیگ بدبخت ش ...

نمیدونم واقعا چکار کنم 

دلم میخواد برم ع این خونه بیرون نیام دیگ