2777
2789
عنوان

برگشت مرد به رابطه

2650 بازدید | 10 پست

سلام بچه‌ها از تجربه‌هاتون بگید زمانیکه مردی که عاشقتونه بخاطر شرایط بد و اتفاقات ناخوشایند کات کرده باشه در حالیکه همچنان عاشق شماست و بعد پشیمون شده باشه برگرده. 

به نظرتون باید چه کارایی کرد که مرد برگرده؟ 

با فاصله گرفتن و ایجاد فضایی که مرد نبودنتون رو حس کنه فایده داره؟

ما بعد یکسال و نیم کات کردیم و حال جفتمون خرابنه‌ انقد مشکلات شخصی و کاری داره که رابطمون رو تخت تاثیر قرار داد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که یه بار ولت کنه بی دلیل بره شاید برگرده ولی دوباره ولت میکنه، یه سری ها موندنشون قسطیه، دنبال یه رابطه موندگار باش، تو بازیچه نیستی، مگه شرایط بد اقتصادی و... مسببش شما هستی که کنارتون گذاشت، از من میشنوی باهاش تموم کن اگه ادامه دادی منتظر یه روحیه داغون و زخمی از خودت بمون

منظورت اينكه تورو ميخواسته ولي ولت كرد در حالي كه تو عاشقش بودي ولي الان برگشته؟

نه هر دو عاشق همین ولی چون شرایطی پیش اومده که نجران آبروی منه، با من کات کرده.

کسی که یه بار ولت کنه بی دلیل بره شاید برگرده ولی دوباره ولت میکنه، یه سری ها موندنشون قسطیه، دنبال ...

مرسی عزیزماصلا بحث برگشتن من به رابطه نیست. فقط می‌خوام پشیمونی و برگشتنش رو ببینم. 

نه هر دو عاشق همین ولی چون شرایطی پیش اومده که نجران آبروی منه، با من کات کرده.

دلیل موجهی نیس،کسی که عاشق باشه عشقشو طاق نمیزنه با شرایطی که میگی 

تحت هر شرایطی باهاش میمونه کات نه 

مگه اینکه مدتی از هم دور تازه اون دوره هم سراغ میگیرن از هم مثل پسری که سربازه