2777
2789

راهنمایی کنید لطفا🥺

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

تاثیر لغات بیگانه در ادبیات فارسی.

قلمرو کشور های فارسی زبان

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم هر وقت مقاله یا یه تحقیق و دست نوشته داشتیم راجع به سیاست های اقتصادی و فرهنگی مینوشتک و بازخورد خوبی داشت 

البته باید اطلاعات کافی داشته باشی که دستت تو نوشتن باز باشه 

و باید تقریبا جدی تر از مقاله های معمولی بنویسی 

خودم هر وقت مقاله یا یه تحقیق و دست نوشته داشتیم راجع به سیاست های اقتصادی و فرهنگی مینوشتک و بازخور ...

میشه راجب نژاد پرستی نوشت به نظرت اشکالی نداره؟

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ترم اول

اگه اطلاعات سیاسی کافی داری میتونی بنویسی 

البته باز بستگی به طرز فکر استاد هم داره شاید دقیقا مقابل نظرت باشه و بعد ها داستان بشه برات 

میخوای چندتا کتاب خوب معرفی کنم عزیزم ؟؟؟

من خودم به ادبیات و نویسندگی مخصوصا داستان نویسی و نقد نویسی خیلیییییییی علاقه داشتم ولس بخاطر یسری مسائل رفتم یه رشته دیگه 

همسن شماهم نیستم و خواهر کوچیکت محسوب میشم 😊

ولی چندتا کتاب خیلییییی خوب برا رسته ادبیات مقطع شما میشناسم 

میشه راجب نژاد پرستی نوشت به نظرت اشکالی نداره؟

نه به نظرم موضوع خیلیییییی جالبه و واقعا جای بحث داره حتی میتونی تاثیر نژاد پرستی تن فرهنگ های مختلف رو بنویسی 

اگه اطلاعات سیاسی کافی داری میتونی بنویسی  البته باز بستگی به طرز فکر استاد هم داره شاید دقیقا ...

اها منظورت اینه اطلاعت سیاسی داشتم باشم میشه موضوع رو نژاد پرستی انتخاب کرد؟

مرسی عزیزم اگه کتاب هایی که میگی برای مقاله نویسی کمک میکنه ممنون میشم معرفی کنی

راستی من خودم هنوز دانشجو نیستم این تاپیک رو برای کمک به خواهرم زدم😁

نه به نظرم موضوع خیلیییییی جالبه و واقعا جای بحث داره حتی میتونی تاثیر نژاد پرستی تن فرهنگ های مختلف ...

آها خوبه پس😃 فقط اینکه برای اطلاعت فقط از سایت مطلب بخونم؟ چطوری میتونم اطلاعت کافی درباره این موضوع جمع آوری کنم؟

اها منظورت اینه اطلاعت سیاسی داشتم باشم میشه موضوع رو نژاد پرستی انتخاب کرد؟ مرسی عزیزم اگه کتاب ها ...

اره عزیزم 

ببین کتاب های استاد سید علی کرامتی مقدم رو حتما بگیرین و بخونین ایشون یکی از بهترین استاد های ادبیات کشور بودن که متاسفانه سال پیش کرونا آزمون گرفتنشون

خدا رحمتشون کنه 

من الان فک میکنم دوتا کتاب ازشون دارم خیلی ساده و روون توضیح دادن 

به نظرم واسه یکی تو رشته ادبیات حتماااااا لازمه 

آها خوبه پس😃 فقط اینکه برای اطلاعت فقط از سایت مطلب بخونم؟ چطوری میتونم اطلاعت کافی درباره این موضو ...

مصاحبه های زیادی هست راجع به این موضوع 

مقاله های زیادی هم نوشته شده 

حتی میشه به رفتار نژاد پرستانه پلیس ایالات متحده اشاره کنی 

یا یه چیزایی از این دست 

اره عزیزم  ببین کتاب های استاد سید علی کرامتی مقدم رو حتما بگیرین و بخونین ایشون یکی از بهترین ...

مرسی عزیزم کتابهاشون رو فقط از کتابخونه باید خرید یا میشه از سایت فایلش رو تهیه کرد؟

مرسی عزیزم کتابهاشون رو فقط از کتابخونه باید خرید یا میشه از سایت فایلش رو تهیه کرد؟

نمیدونم عزیزم 

شاید باشه 

من چون با ایشون نسبت فامیلی داشتم کتابشون ر‌و آسون تهیه کردم