2777
2789
عنوان

به جاریم بگم؟!؟

378 بازدید | 29 پست

از اول ازدواجم بنا به دلایلی که دست و پا شکسته تو تاپیک های قبلیم‌هست با خانواده شوهرم با مشکل و اختلاف با هم سپری کردم.

چند سالیه جاری دار شدم مادرشوهرم از روز خواستگاری منو بد معرفی کرد به عروس جدید،

و در این ۴ سال که جاری دار شدم کلا ۱۰ جمله بین من و جاریم رد و بدل نشده

ولی تازه فهمیدم که مادرشوهرم و خواهرشوهرام دلیل این سردی و اختلافن،

به خصوص مادرشوهرم چون از اول مادرشوهرم با من مشکل داشت و مخالف ازدواج ما بود ولی رابطه اش با جاریم تقریبا خوب و میانه است

فردا جاریم و برادرشوهرم دعوتن خونمون، به نظرتون با جاریم در این مورد صحبت کنم یا نه؟!

به نظرتون میتونم بهش اعتماد کنم؟؟؟

نه ، خصوصا که جلسه اوله ، تو ذهن میمونه ، خوب نیست بدگویی کنی

اگه بگی مطمئن باش بهشون میگه

با توجه به اینکه ازت ذهنیت بد داره ، حتی ممکنه پیاز داغ شو زیاد کنه

سعی کن با رفتار و گفتار خوبت ، بهش ثابت کنی

حتی از مادرشوهر و خواهر شوهرت خوب بگو ، بذار شرمنده شن

این جوری جاریت میفهمه تو اونی نیستی که میگن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یواش یواش باسیاست عمل کن بهش کلی احترام بزار درمرحله اول ارتباط برقرارکن

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

بارفتاروپذیرایی خوب خودتونشون بده نه باصحبت .چون ممکنه بازم باصحبت دچارسوءتفاهم بشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نه نه اعتماد نکن

نههههههههه

فقط نهههههههههه

یه قانون نانوشته هست که همیشه خواهرشوهر یک یا چند درجه قابل اعتماد تر از جاریه 

مگر در موارد استثنا . استثناها ریپلای نکنن😁🙃

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

خودش کم کم اعتماد میکنه اعتماد که کرد دیگ راحت باهم جورشید همودعوت کنید رفت امد کنین بدون اینکه اونا بفخمن

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...