بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :
خب نزار زیاد بجوشه ماکارونی رو میگن ۷ دقیقه بجوشه شما ۶ دقیقه بزار بجوشه برنجم بزار از همیشه زودتر در بیار بعد اگا دیدی زنده بود میشه اب اضافه کنی ولی له بشه نه
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
منم وقتی اعصابم خورد باشه غذاهام خوب نمیشه؛برنج رو اول بشور بعد با اب ولرم و دو قاشق نمک بذار دوساعت خیس بخوره ؛بعد اب که جوش اومد بذار دقیقا ده دیقه تایم بگیر بجوشه بعد ابکش و ابنمک و بذار یکساعت دم بکشه
عزیزم ماکارونی رو وقتی داره میجوشه همش با چنگال هم بزن هر از گاهی نزار بچسبن به هم بعدم ریختی تو آبکش آب سرد بریز روش و با دستت زیر و رو کن همچین جدا میشن از هم .