2777
2789
عنوان

تسکین درد خارش لثه نوزاد ؟؟؟

2904 بازدید | 13 پست

سلام

دختر من سه ماهشه

دوهفته س دستش رو مشت میکنه توی دهنش و شیر نمیخاد. 

شیر هم میدی بازم دستش توی دهنشه و کمی اب دهنشم وقتی مشت میخوره میریزه.

کلافه س و خوب نمیتونه بخوابه.

میگن خارش لثه ش شروع شده.

چیکار کنم درد لثه ش کم‌ بشه؟؟؟ دارو چی مناسبه؟

میتونی از داروخانه براش دندونگیر بخری. 

الآن هم اگر هویج داری توی خونه، بشور، بذار توی یخچال قشنگ خنک بشه، بعد بده بهش اونو بکشه به لثه‌هاش. خنکیش باعث میشه که لثه‌هاش بی‌حس بشه و از خارش بیوفته. هویج هم سفت باشه و کنده نشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلاً یه ژل آمریکایی برای دندون بچه اولم گرفتم خیلی خوب بود برای دومی اونو‌پیدا نکردم یه ایرانی گیاهی گرفتم زیاد تاثیر نداشت. از این لثه سفت کن های دندونی که میذارن تو یخچال خنک‌ میشه براش بگیر.

عزيزم اين بيشتر يه چيز طبيعى ولى من واسه دخترم هويچ پوست ميگرفتم ميذاشتم توى فريزر كه يكم سرد بشه بعد ميدادم دست دخترم بجاى لثه گير كلاً چيزاي سرد خارشو تسكين ميده 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
کوچیکه و اصلا کنترلی روی دندونگیر نداره چجوری دندونگیر رو یدم بهش؟

کنترل کردن نمیخواد، مثل یه اسباب‌بازیه، میدی دستش. معمولاً نوزادها همه چیو میذارن دهنشون. تو براش بگیر، خودش کار خودشو راه میندازه، نگران نباش   

طریقه مصرفش چجوریه؟

به اندازه یه عدس از ژل رو با دستتون که تمییز شستید اروم روی لثه اش بمالید . دوسه دقیقه بعدش بیحس میشه خیلی کم بزنید  با گوش پاک کن تمیز  هم میتونید. 

مرسی اسم ژل رو میدی لطفا؟

یادم نیست ولی بری داروخانه بگی برای تسکین خارش لثه کودک خودشون میدن.زن داداشم یه کم قطره استامینوفن می‌مالید به لثه بچه اش حالا نمی‌دونم تأثیر داشت یا نه.