2777
2789
عنوان

چند درصد؟؟

130 بازدید | 2 پست

ماه قبل لترزول امپول hcg و hmg مصرف کردم تقریبا یه هفته از موعدم گذشته و بیبی چک هاله انداخته چند درصد احتمال بارداری وجود داره؟؟ دکترم یکشنبه میاد ازمایش برم تا اونموقع از استرس دق میکنم🥺🤦

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم اینجا گذاشتم براتون

خب شاید اطلاعات منم کامل نباشه دین زرتشت برا۳۰۰۰سال پیشه پیامبرشان الهی بوده (البته شک هست که پیامبر باشه)و ایرانی و کتابم داشت میدونین که اصل همه ادیان یکیه اما اسلام کاملترینشونه این دینم مثل یهود و مسیحی تحریف شد متاسفانه پیامبرش کشته شد و کتابشم کلا نابود شد و نموند به جای این که خدارو بپرستند اومدن آتش و پرستیدن و میبینین معابد بسیاری تو ایران هست که آتیش و میپرستن اونجا اما خب این اصل دین نیست اصل دین مثل بقیه ادیان پرستش خدا بود اما تخریفش مردن پیروانش تعدادش کمه یه سری قومیت ها پیروان و تو ایرانن زرتشت فقط گفته بود آتش و نور مظهر خدان اما نه برید بپرستیدش اما معلوم نیست که چی گفته بود و تو تاریخ مبهم اما چون یکتا پرستی بود دینش پس معلوم میشه نگفته آتش وبپرستین اون تو بلخ تو یکی از آتشکده ها کشته شد و تا ابد نام و نقش و شخصیتش کلا مبهم موند بعضی ها میگن پیامبر بوده بعضی هام میگن نبوده و این اختلاف هست سرش . تو احادیث و آیات هست که احتمال زیاد میدن پیامبر باشه یکی از احادیث پیامبر درباره پيامبر اكرم ـ صلّي الله عليه و آله ـ پاسخ داد: مجوسيان پيغمبري داشتند كه او را كشتند و كتابي نيز داشتند كه آن را سوزاندند. 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
عزیزم اینجا گذاشتم براتون خب شاید اطلاعات منم کامل نباشه دین زرتشت برا۳۰۰۰سال پیشه پیامبرشان ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم🙏🏻

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.