2777
2789

من خودم یه بار پیش فرد مهم نبودم ولی حالا 😶اومدم از پله های خونمون برم بالا خوردم زمین اومدم بلند بشم دستم گرفتم به نرده دستم خیس بود تازه شسته بودم دستم لیز خورد دوباره خوردم زمین بلند شدم داشتم سرم رو می‌مالیدم،یهو نمیدونم چی شد سرم خورد به نرده و کلا من اون روز ضربه مغزی شدم 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه مادر شوهرم بودم خاله و دایی شوهرمم بودن 

شوهرم ی لیوان آب آورد برام.. بعد ک خوردم ب صورت ناخودآگاه لیوانو انداختم رو زمین و شکست   اصلا نفهمیدم چرا یهو اونجوری شد 

.. 😎Just believe in yourself 

من یه بار دل درد شدید گرفتم 

پیش خواستگارم بودم 

منو برد خونش چون نیاز به دستشویی داشتم 😂😂😂

بعد اینقدر گو....یدم که وقتی از دستشویی اومدم بیرون بهم گفت تو حالت خوبه؟؟؟😂😂😂😂

ی بار ی آقای از فامیل ک روش کراش بودم داشت شمارش رو ب یکی میداد من حواسم نبود چون شمارش رو حفظ بودم ...

وقتی هم اون برگشت نگات کرد توهم سوت زنان هواست دادی به کوچه علی چپ و اونجا پیاده روی کردی نه؟🤣

یه بار زدم تو گوش پسر قامیل به هیچ جرمی فکر کنم هورمونام به هم ریخته بود

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
من یه بار دل درد شدید گرفتم  پیش خواستگارم بودم  منو برد خونش چون نیاز به دستشویی داشتم ...

خیلی خوب بود  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ماه رمضون از طرف شرکت دعوت بودیم رستوران 

مدیر عامل یه نسبت خیلی دوری باهمسرم دارن اومد با ما سر یه میز نشست داشتم سوپ میخوردم یه کوچولو خیلی کم ریخته بود روشالم (وای چقد زشت مثه بچه ها) بعد این آقا هر دقه چشمش میافتاد به شال من تا نگاه کردم دیدم چه دسته گلی به آب دادم 

الانم که یادم میاد خجالت زده میشم اه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺