2777
2789

اخه الان همه از مسافرت برگشتن و حتی اموزش و پرورش گفته فاصله ها هم دیگه نیاز نیست رعایت بشه یعنی ۴۰ تا دانش اموز کنار هم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گروه بندیشون می کنن

نمیکنن

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
من ترجیح میدم پسرم مدرسه نره. به همون دلایلی که شما گفتین. البته تعداد دانش‌آموزای کلاس پسر من کمه، ...

کلاس چندمه؟

سوم

دختر من دومه

من ترجیح میدم پسرم مدرسه نره. به همون دلایلی که شما گفتین. البته تعداد دانش‌آموزای کلاس پسر من کمه، ...

نگران نباشید ولی اگه مدرسه نرن یگه باید یه جوری پایه شون رو خودتون ارتقا بدید چون ابتدایی هم خیلی مهمه

مدرسه دختر من گعتن اجباریه واقعا استرس دارم نمیدونم چیکار کنم

منم استرس دارم ...دلواپسم

من اومیکرون داشتم  ماسک میزدم خواهرم میومد کنارم اصن طوریش نشد

بنیه‌ی آدم‌ها با هم فرق میکنه، یکی بدنش ضعیفه، یکی قوی، یکی نسبت به این بیماری حساسه، یکی نیست. نمیشه همه رو با شرایط شما مقایسه کرد.