2777
2789

امروز جشن عقد جاریم بود اصلا نمیخواستم به چشم بیام بخدا فقط آرایش ساده داشتم و لباس ساده حتی من که قرار بود کت و شلوار بپوشم دیگه گفتم خیلی ساده تر باشن شومیزو شلوار پوشیدم بخاطر تب دخترمم اصلا حوصله ی تو چشم بودن هم نداشتم ولی خیلی تو چشم شدم خداییش آدمای عروس همش میگفتن این کیه 😁چه خوشگله و فلان 🥰خدایش از خودم تعریف نمیکنم اینا رو گفتم تا ههیچوقت نخواین از همه خوشگلتر باشین هروقت خواستم خوشگلترین بشم زشت ترین شدم🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پز_از_زیر_پوست_زد_بیر# ون

کاربری نهممه پس دهنتو ببند زر زر اضافع هم نکن جانم👀حالا من حال ندارم بر*ینم بهتون ت جوگیر نشو ک😐😂بودن با من جز لیاقت اعصاب هم میخواد✌🏻نصف مشکلاتم واسه زبون درازیمه و نصف دیگشم واسه اخلاق گوهمه🥲حاجی اگه ازمن بدت میا برو ته صف وایسا تا ب کتفم بگیرمت😔😂 بالآخره همه آدما ک خوش سلیقه نیستن🤪منم اون آذر ماهی کرمو😁🌸ب کسی خوبی نیومده هر چی سگ اخلاق تر مورد علاقه تر😂🤝🏻نرو پشت سرم بگو خرابه بگو ر*بده بهم حالم خرابه😔😂و همانا خدا من را برای ر*یدن ب خیلیا آفرید😎😂✌🏻

دقیقا منم😂وقت هوایی که خیلی واسه بیرون رفتنم وقت میزارم زشت میشم ولی وقتایی که یهویی اماده میشم خوشگل میشم😂💔💔

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

حالا خوبه نیومدن ازت خواستگاری کنن وگرنه پشم همه در جا میریخت 

بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی  به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )