2777
2789
عنوان

بنظرتون گناه میکنم لطفا بیاید

134 بازدید | 12 پست

سلام 

شما خودتونو بذارید جای من یلحظه 

اگه یکی بهتون خیلی بدی کرده باشه طوری که از بچگی نسبته بهش تنفر داشته باشید کسی که به عزیزتریناتون ظلم کرده باشه بارها و بعد توقع محبت ازتون داشته باشه بهش محبت میکنید؟ 

من اصلا نمیتونم حتا تو صورتش نگاه کنم از شدت خشم و تنفر بارها سعی کردم ببخشم ولی نتونستم اصلا یعنی اسم بخشش که میاد گریه ام میگیره 

تو زندگی هر اشکی که ریختم ۹۹ درصد عاملش اون بوده وقتی یاد بچگیامو استرسام میوفتم ( که چقدر اذیتم کرده )اعصابم خورد میشه ولی هیچوقت نذاشتم اون احساسات باعث بشه رو اخلاق و رفتار و کردار الانم تاثیر بذاره همیشه جوری مدیریت کردم که به  ایندم لطمه نخوره الان تنها چیزی که برام مهمه اینه که من ناخداگاه کم محلی میکنم ازش دور میشم فاصله میگیرم بنظرتون خدا قهرش نمیگیره؟ از شکستن دل ی آدم خیلی میترسم نمیخوام کسی ازم برنجه حتا اگه اون آدم بدترین آدم رو زمین باشه ولی خب نمیتونم عمیق دوسش داشته باشم وقتی بذر تنفر کاشته میشه تو وجود آدم دیگه نمیشه جلوی رشدشو بگیری😞لعنتی یجوری عمل می‌کنه که اصلا نمیتونی مانعش بشی

اینم بگم هیچوقت بی احترامی نکردم و نمیکنم فقط ازش دورم وفاصله میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خودت بقدری خوب باشی که هیچوقت کسی ازت نرنجه❤️

از کسایی که باعث جاری شدن اشکام شدن بشدت فاصله میگیرم نمیخوام زندگی و عمر کوتاهم ب تلخی بگذره ارزش نداره

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

از کسایی که باعث جاری شدن اشکام شدن بشدت فاصله میگیرم نمیخوام زندگی و عمر کوتاهم ب تلخی بگذره ارزش ن ...

انسان چون موجود احساسیه مخصوصا هم خانوما

نمیتونن از احساساتش به راحتی بگذره

نه از خشم و تنفرش نه از عشق و علاقش 

تو زندگی همیشه هستن کسایی که به آدم حس تنفر بدن بالعکسم هستن کسایی که بهت ارزش و احساس لیاقت و خوب بدن فقط باید جوری مدیریت کنی که این احساسای بد رو خلق و خوی خودت تاثیر نذاره چون اینجوری خودتم باعث رنجش میشی

من خیلیارو دیدم بخاطر این احساسات یک عقده ای بار اومدن و بارها به دیگران آزار رسوندن

این مگه نمیشه حفظ آرامش و رعایت مرزها و فاصله از آدم سمی فکر نکنم گناه باشه

درسته ولی اون آدم نزدیک ترین فرد زندگیمه جوری که یکسره جلو چشممه 

فامیل و آشنا و اینچیزا نیست متاسفانه

نه چه گناهی ..وقتی دل پدر و مادرت و خودت رو شکست باید فکر عواقبشم می‌بود 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

درسته ولی اون آدم نزدیک ترین فرد زندگیمه جوری که یکسره جلو چشممه فامیل و آشنا و اینچیزا نیست متاسفان ...

کیه ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو