2777
2789

دکتررررر

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتند دکتر؟

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

من قیچی خورد 

رفتم دکتر

شما هم برید هرچی زودتر ایشالا ک چیزی نیست 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

اره.یبار پسر بردارم با نوک پا کوبید تو چشم خواهرم.

چشاش سرخ شد ورم کرد.با اب سرد شست.با

چایی سرد شده شست.

خوب شدولی کلن ضربه بد ب چشم در پیری اب مروارید میاره.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اگر فقط قرمزه که ایشالا چیزی نیست.

ولی اگه درد هم داره، احتمالا چشمش خراش سطحی ورداشته، بهتره بره پیش چشم پزشک قطره بگیره و زود ترمیم میشه و جای نگرانی نیست البته این دردی که میگم خیلی زیاده ها، اصلا قابل تحمل نیست.

البته اگر دخترت دست بزن داره یا چیزی پرت میکنه، بجای دعوا کردنش حتما حتما ببرید پیش روانشناس کودک.

ممنون عزیزم چی بهتون داد که خوب شدین انشالله  تعطیلات زهرم کرد با این کار بچه

من کلییییی معاینم کرد 

ی قطره داد فکر کنم، گفت اسیبت جدی نیست 

خوبم شدم 

ولی شما برید دکتر حتما واسه اطمینان هم ک شده 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اگر فقط قرمزه که ایشالا چیزی نیست. ولی اگه درد هم داره، احتمالا چشمش خراش سطحی ورداشته، بهتره بره پ ...

نه یعنی گوشی ور داشت بهش بده بازی نصب کنه بابام حالت خوابیده بود گوشی خواست بده افتاد خورد تو چشش الان خیلی نگرانم ورم اینا نداره قرمز شده خیلی یه قسمت کوچیکشم عین خون شده