من ۲۳سالمه متاهلم میخام براسال بعد کنکور بخونم مثلا اگه تربیت معلم قبول شم چن سال باید درس بخونم و شرایط سنی داره بااستعداد یانه؟؟
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وبعد8سال خدمت که تعهدداده میشه اول کاروبعداز4سال تحصیل بایدرفت
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
باسلام سقف سنی فرهنگیان تا24سال هست 4سال تحصیل تودانشگاه داره وبعد8سال خدمت که تعهدداده میشه اول ...
یعنی من قبول شدم نمتونم برم؟پذیرش نمیکنن
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
اگربالای24باشیدنه ولی شرط سنیش تا24ساله اگرزیرش باشیدمیتونیدبرید
تربیت معلم و فرهنگیان چه فرقی دارن
جفتش یکیه تربیت معلم اسم قدیمش بوده حالاشده فرهنگیان