2777
2789
عنوان

مامانم چرا کلا عوض شده؟😐

500 بازدید | 32 پست

بچه ها از وقتی پدرم فوت کرده(شهریور امسال)کلا زندگی من تغیر کرد گوش مامانمو همش خاله هام پر میکنن میگن بگو این کارو نکنه این کارو بکنه بی ادبه فلانه....یعنی کلا نظر میدن دخترای خودشون یه جوری لباس میپوشن عکس میزارن اینستا تا من یه عکس میزارم همشون زنگ میزنن مامانم که اره ساجده عکس گذاشتهههههه😐

الانم مامانم با خالم داشت حرف میزد یعنی خالم گوششو تا یه هفته پر کرد الان قشنگ داره به من فحش میده نفرین میکنه و دعوا شدید منم ساکتم😐😐به نظرتون چیکار کنم دیگه نمیکشم 

الان بخدا نزدیک یک هفته بود اصلا مامانم باهام خوب بود یک ساعت پیش خالم زنگ زد مامانم هنوز داره باهام دعوا میکنه😐

(۱۵ سالمه)خاله کوچیکم خیلی طرفدار منه همش میگه به حرف خواهرا گوش نده دخترت خیلیم خوبه تو سن بلوغه ممکنه رفتارش عوض شه....مامانم درست میشه

یعنی خدا نکنه بقیه خاله هام زنگ بزنن

مامانم سگ میشه اصلا 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات 

من  برات میبودم  همی الان زنگ میزدم خاله هام  تکلیفمون باهاشون روشن میکردم ولی با احترام

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

راه ارتباطی خودتو باهاشون قطع کن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اره مامانت خوب میشه به شرطی که گوشش رو رو دهن خاله هات ببنده.

خودت به خاله هات بگو چیکار دارین به زندگی ما ، چرا دعوا درس میکنین ، برین به دخترای خودتون چیز یاد بدین.

به همون خاله کوچیکت بگو روزی یه بار زنگ بزنه مامانتو اروم کنه

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨