2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅😅

😅حتی شبا تو آینه دستشویی نگاه نمیکنم😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وای مگه چیکار کردی که انقدر ترسیدی هرچند منم یه خاطره این طوری دارم الانم میترسم ازش🥲😅

یادم نیست دقیق..میدونم خیره شدم ب تصویرم و ی جور حالت خشم گرفتم بعد انگار اون داشت بهم نگاه میکرد! ی حس وحشتناک عجیب..انگار اون من نبودم. گرخیدم پریدم بیرون😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

خیلی کارا

همین دیروز ارایش کردم رفتم جلو اینه انقدرازخودم تعریف کردم قربون صدقه رفتم  قردادم ادا دراوردم نامزدم عَش غش میخندید میگف بزارمن تعریف کنم   

خدایا مواظب همسر و پسرم باش

یادم نیست دقیق..میدونم خیره شدم ب تصویرم و ی جور حالت خشم گرفتم بعد انگار اون داشت بهم نگاه میکرد! ی ...

وای چه قدر درکت میکنم

من یه شب برقا قطع بود با شمع رفتم دستشویی خیره شدم به اینه خنده شیطانی کردم بعدش واقعا حس کردم یکی دیگس🤣از اون موقع حتی به شمعم نگا نمیکنم

وای چه قدر درکت میکنم من یه شب برقا قطع بود با شمع رفتم دستشویی خیره شدم به اینه خنده شیطانی کردم ب ...

😂😂😂😂وای میفهممت.. من از این مدل کارا زیاد کردم. مثلا میرفتم زیرزمین، روزنامه در مورد جن میخوندم بعد میگفتم اگه اینجا هستین فلان کارو بکنید🤣 بعد جیغ میزدم و فرار میکردم🤦🏻‍♀️

واییی     توام مثل من خود آزاری میکنی

😂آره

منتها اون موقع حدودا ۱۴_۱۵سالم بود.. یادش بخیر