یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی ایمنی ایجاد نمی کنه بچه بیچاره رو چکارش دارید اذیتش می کنید مهمانیهاتون کمتر کنید بیرونم ماسک ب ...
باورتون میشه اصلا عید هیچ جایی نرفتیم حتی خونه ی پدر و مادرم چون خون نیستند مسافران.کلا خیلی خداروشکر مراعات میکنیم .ولی نگران اینم که مدارس رو که به اجبار حضوری کردند و منیکه حتی یه روز بچه م رو مدرسه نفرستادم بخواهند اموزش شاد رو تعطیل کنند تا همه برن مدرسه خدایی نکرده تو مدرسه کرونا نگیره بچم...به همین دلیل میگم واکسن بزنم براش هر چنداصلا راضی نیستم
باورتون میشه اصلا عید هیچ جایی نرفتیم حتی خونه ی پدر و مادرم چون خون نیستند مسافران.کلا خیلی خداروشک ...
واکسن ایمنی ایجاد نمی کنه تازه بدتر سیستم دفاعیش هم پایین میاد. بعد عید کلا مدارس یک ماهه. بهش بگید ماسک بزنه. اگه واکسن بزنه قول میدم سریع تر کرونا رو میگیره. از من گفتن بود