2789
عنوان

به مامانش نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
خوشبخت شین:((ولی من احساس میکنم میخواد به بازی بگیره برای همین میخوام تضمین باشه...

بنظرم چیزی بهش نگو خودتو کوچیک میکنی اون خودش بخواد معرفی میکنه ولی خب به همین راحتیا هم رابطتو خراب نکن زمان بده اگه از یکی دوسال گذشت بازم معرفی نکرد دیگه بدون اون آدم دنبال رابطه جدی نیست

اینکه به مامانش بگه هم دلیل بر این نمیشه ک به بازی نگیرتت خودتو انقد کوچبک نکن با اصرار رو این قضیه ...

بهش گفتم نمیخوام من تهش تنها بمونم .ناراحت شم یا هر چی.

ولی اگه به خانواده اش بگه بهتر نیست برام؟...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم چیزی بهش نگو خودتو کوچیک میکنی اون خودش بخواد معرفی میکنه ولی خب به همین راحتیا هم رابطتو خراب ...

خب من خودمو میشناسم . دوسال دیگه من وابسته ترم هر چی بشه برام سخت تره🫠🫠

بهش گفتم نمیخوام من تهش تنها بمونم .ناراحت شم یا هر چی.ولی اگه به خانواده اش بگه بهتر نیست برام؟...

خوب اگر اونم قصدش رابطه هدفمند باشه خوبه ک خانواده ها هم درجریان باشن وگرنه اگر قصدش ازدواج نباشه به هیچ عنوان نمیگه من با یکی بودم اون دیگه خیلی وقیح بود از اول گفت قصد ازدواج ندارم و گفت به همه دوستام میتونم معرفیت کنم ک منو بشناسی با کیا در ارتباطم ولی با خونوادم نمیتونم 😐 منم گفتم برو گمشو رد کارت انگار من زندگیم مسخره توعه بیام هدرش بدم با تو بلاکش کردم بعد چند وقت با یکی اشنا شدم ازدواج کردم

خوب اگر اونم قصدش رابطه هدفمند باشه خوبه ک خانواده ها هم درجریان باشن وگرنه اگر قصدش ازدواج نباشه به ...

آفرین چقدرباهوشی🌹❤️خوشم میادازدخترایی ک قدرخودشونومیدونن

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

خوب اگر اونم قصدش رابطه هدفمند باشه خوبه ک خانواده ها هم درجریان باشن وگرنه اگر قصدش ازدواج نباشه به ...

هعیییی. خوشبخت باشین🧸❤️

نه اخه واقعا بدیش اینه حتی نمیزاره از زندگیش برم

دیروز دعوا کردیم بهش گفتم من همه چی رو ندیده میگیرم . میگم اتفاق نیفتاده و توهم همینکار کن

گفت گذشته بر نمیگرده . توهم ماشین زمان نداری که گذشته رو تغیر بدی .

گفتم اره ندارم ولی وانمود میکنم نشده هیچی

گفت اتفاق افتاده . خوبشم افتاده . هیچ جایی نمیری

هعیییی. خوشبخت باشین🧸❤️نه اخه واقعا بدیش اینه حتی نمیزاره از زندگیش برمدیروز دعوا کردیم بهش گفتم من ...

جدی میگم اگر قصدش جدی نیست قوی باش و به اینکه میتونی ی رابطه ای داشته باشی با ی نفر دیگه همونجور ک دوس داری انقققققدر زمان داری وقتتو با آدمای بدرد نخور هدر نده من الان ۳۴ سالمه و این داستانم برای یسال پیشه با خودم نگفتم اگر این بره دیگه تنها میشم به بعدش فکر نکردم چون آدم ارزشمندیو از دست نمیدادم ک بخوام حسرت بخورم تو ک هنوز کلی وقت داری با ادمای زیادی میتونی اشنا بشی و ی ادم خوبو انتخاب کنی پس قوی باش و ی خدافظی بگو و از همه جا بلاکش کن البته من خدافظی هم نکردم یدفه بلاکش کردم و بعدا خبر ازدواجمو شنید در این حد یدفه ازش دل کندم بخدا بعدا به خودت افتخار میکنی

جدی میگم اگر قصدش جدی نیست قوی باش و به اینکه میتونی ی رابطه ای داشته باشی با ی نفر دیگه همونجور ک د ...

مرسییییییی

آخه میدونین هر وقت بحث این چیزا میشه میگه جدی میخوای زنم بشی؟

میگم مگه بدختم میکنی؟

میگه من میخوام زنم حرف شنوی داشته باشه بتونم اگه چیزی شد تنبیه بکنم اونو

من اینجوری بودم ها؟😐😐

نمیدونم اصلا جدیه یا ن