2777
2789
عنوان

بچها دیگه میخام خودمو بکشم راحت بشم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 27 پست
یعنی فقط بخاطر همین موضوع زنده هستید؟؟؟ 

خیلی فلسفی نمیخاد فکر کنی ...فقط به خاطر این موضوع زنده نیستم ...ولی کسی که ازدواج می‌کنه که فکرش آزاد باشه و در آرامش باشه و به گناه نیوفته بعد از ازدواج می‌فهمه زندگیش اینطوریه اعصابی واسه آدم نمی‌مونه ....امیدوارم به این درد دچار نشید تا نفهمید هیچوقت چه درد بدیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تو یه خانواده فوق مذهبی بزرگ بشی همین میشع..

الهی بمیرم ولی دیگه شوهرته 😭😭😭😭😭میدونم خیلی بده

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
وقتی تو یه خانواده فوق مذهبی بزرگ بشی همین میشع..

درکت میکنم موضوع سختیه.اول از همه با خدا خیلی حرف بزن و ذکر بگو مخصوصا این ذکر  که معجزه میکنه‌

صراطُ علی مستقیم 

صراطُ مالک یوم الدین

اللهم ایاک نعبدُ و ایاک نستعین

دوم برو پیش یه س...ک...س تراب اگر درست گفته باشم...یا طب سنتی ...سعی کن گرایشات به همسرت بدی ..یا قرص هایی که موجب افزایش میل جنس میسه...هزار تا راه پیش روته دختر

طرف سرده یعنی میل دورنی به .... نداره حرف زدن که تاثیری نداره باید ببریش اورولوژ ببینه مشکلش چیه هورموناش بالاپایینه مشکل نعوذ داره یا چی اونوقت دارو بده حل بشه 

مثل اینه که بگیم  یکیدندونش درد میکنه یکی دیگه برولاهاش حرف برن!!!!

😭😭😭خدانکنه ❤️❤️ولی واقعا هر روز کارم گریه ست...هسته شدم

حق دارید هر چقدر هم که سخته باهاش حرف بزن غذای نکشی از نزدیک ترین فرد به توهه

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤