2777
2789
عنوان

کی آمپول hcg بزنم؟؟

244 بازدید | 8 پست

سلام

امروز روز یازدهم دوره ام بود و دو تو فولیکول ۱۷, ۱۳ داشتم و ضخامت اندومترمم ۶ بود.دوره هام ۲۸ روزه است.کلومیفن هم از سوم تا هفتم شبی دو تا خوردم.دکترمم بعد سیزده بدر میاد.کی آمپول بزنم؟؟؟؟

بهش پیام بده بپرس.

من دوره هام مثل شما بود دکتر میگفت روز۱۳ صبح بزن.

بین۱۲ تا۳۶ساعت بعد از زدن امپول تخمک ازاد میشه

از ۱۲ساعت بعدش اقدام رو شروع کنید شب درمیان

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
بهش پیام بده بپرس. من دوره هام مثل شما بود دکتر میگفت روز۱۳ صبح بزن. بین۱۲ تا۳۶ساعت بعد از زدن امپ ...

بله درسته اما خوب سیزده دوره ام میشه جمعه، درمانگاه‌های شبانه روزی بازن؟ سایز فولیکولاتون روز ۱۳چند بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته اما خوب سیزده دوره ام میشه جمعه، درمانگاه‌های شبانه روزی بازن؟ سایز فولیکولاتون روز ۱۳چند ...

بنظرم سیزدهم بزن....چند وقت اقدامی؟ تا سیزدهم رشد می‌کنه به بیست برسه شاید

بله درسته اما خوب سیزده دوره ام میشه جمعه، درمانگاه‌های شبانه روزی بازن؟ سایز فولیکولاتون روز ۱۳چند ...

مشکلی نیس یه امپول عضلانی.هر تزریقات بری میتونن بزنن واست. نهایتا اگ هیچ جا باز نبود میتونی بری اورژانس بیمارستان.

من روز ۱۱ سونو میدادم و اچ سی جی میداد بهم که روز ۱۳ بزنم.

روز ۱۱ منم همین حدود شما بود سایز فولیکولم بین۱۵تا ۱۸

و هرماه هر طرف یه فولیکول غالب داشتم بقیه خ ریز بودن.

درکل پناهت با خدا من دقیقا ماهی حامله شدم ک ن امپول یا دارو خاصی مصرف کردم و نه سونو دادم از سایز فولیکولم خبر داربشم.. به سایز و سونو اینا توجه نکن اگ خدا بخواد بده یه فودیکول ۱۴ هم باشه اوکی میشه

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته..

توکل بخدا ان شاالله همین ماه خبر بارداریت رو بیای بذاری عزیزم

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
مشکلی نیس یه امپول عضلانی.هر تزریقات بری میتونن بزنن واست. نهایتا اگ هیچ جا باز نبود میتونی بری اورژ ...

مرسی عزیزدلم. دیروز بالاخره آمپول رو پیدا کردم و فردا میرم میزنم.خیلی دلگرمم کردی، راضیم به حکمت خدا.خدا بچه نازتو حفظ کنه واست