2777
2789
عنوان

تهدید به کشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 142 پست

میتونیااا اینا که میگن نمیتونی کاری کنی حقوق نخوندن یا اطلاع ندارن . اگه شکایت کنی دادگاه حکم میزنه مکالمات اخر سیمکارتت بابد چک بشع و ثابت میشع تهدیداش اگه تو فحش نداده باشی بهتره البته یا اینکه اون اول فحاشی رو شروع کرده باشه

میتونی به نفعت استفاده کنی گلم شکایت کن که من بخاطر تهدیدا برنمیگردم و جونم در خطره

بعد اگ نتدنه ثابت کنه اونا اعاده حیثت میکنن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بخدا😂😂😂😂 ادن عصبی میشه خب  معلوم این کیسای رویایی رو از کجا میارن😐😐 به بعضیام باید ...

تو هم اعصاب نداری عین خودم🤣😔👌🏻😂والا فقط بلدن از دهن و ک..و.نشون گوز بدن وگرنه هیچ گوهی نمیخورن😂😂😂نمد والا اینو میخواد چیکار....همون بمونی خونه ی بابا بهتره 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
😂😂😂😂اونم واسش زیاده از بس که چیپه زنیکه

😔😂دیگه نمی‌دونم...خب شرت کثیف بکن تو دهنش😂😂😂😂😂

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
😂همه جوره ریدم بهش دست بردار نیست از ترسش داره اینکارارو میکنه توسل کرده به جادو جنبل

باید بهش میگفتی این جادو جنبل هارو بیا برو بکن توی دماغ خودت زنیکه بیکار عنتر 😐😐

اسی ادامه بدی فردا پسفردا این عفریته باید بیاد بین تو شوهرت بخوابه ها😂😂 از ما گفتن بود😂

وکیل اگه کار درست باشه و ماهر، راهی برای اثبات پیدا می کنه

درسته.ولی صدا مدرک نیست اینو عرض کردم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
میتونی به نفعت استفاده کنی گلم شکایت کن که من بخاطر تهدیدا برنمیگردم و جونم در خطره

اخه قاضی در هر صورت با مرده نهایت اینه طلاق نمیده بخاد اذیت کنه مهم نیست منم سر مهریه تلافیشو در میاره