2777
2789
عنوان

تهدید به کشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از خواهرش بهم خورد. همینکه توی عقد از شرشون خلاص میشی بهتره خدا رو شکر کن. 

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.
ازشون شکایت کن ضبط هم بکن صدای اون خواهرشو وکیل بگیر پدرشو درار

صدا مدرک نیست.شاهد

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
میگفتی تو بیا روبروی من وایسا ببین شلوارتو نمیکشم روسرت بعد حرف مفت بزن روانی😐😐😐

😂همه جوره ریدم بهش دست بردار نیست از ترسش داره اینکارارو میکنه توسل کرده به جادو جنبل

من بجاش باشم شرتشو میکنم تو دهنش🤣😔😂اعصاب ندارم امشب 

والا بخدا😂😂😂😂 ادن عصبی میشه خب

معلوم این کیسای رویایی رو از کجا میارن😐😐

به بعضیام باید گفت تو نه تنهه شاهزاده سوار بر لسب نیستی بلکه گوز سوار بر پشه هم نیستی عنتر با اون خواهر عفریته ات

اسی خودت بیا ببین این شوهرت چه اسکلی هست که خواهرش اینجوری روش نفوذ داره

این عفونتو برای چی میخوای 😐🥲🥲🥲🥲

خب چرا لدم تمکین گرفته؟ مگه تو دوران عقد میشه عدم تمکین گرفت؟

از زمانی که خطبه عقد خونده میشه زن و شوهر هستن و اگه مرد خونه و وسیله زندگی داشته باشه میتونه اینکارو بکنه.

دیگه قانون کاری به عروسی نگرفتن و این چیزا نداره ک 

این یه رسمیه بین خود مردم میگن تا مجلس عروسی گرفته نشده هرکس خونه بابای خودش باشه 

Having fun while stuck in life