2777
2789

سلام دوستان

من با خانواده شوهرم پروسه های مختلفی داشتیم و داریم اختلاف نظرهای فراوان 

مادرشوهرم از همون اول مخالف ازدواج ما بود از همون اولم حسابی منو اذیت کرد 

راه دور بودیم سرکار اداری بودم بخاطر اه و ناله هاش استعفا دادیم جمع کردیم اومدیم پیششون اختلافا بیشتر شد دخالتا بیشتر شد از من خیلی انتظار دارند اصلا انتظار نه شنیدن از من ندارن 

ما چهار ساله ازدواج کردیم تو این سالها به خاک مادرم قسم یکبار هم نشد رو حرفشون حرف بزنم همیشه حق رو میدادم به اونا چون جایگاه پدرمادر برام خیلی ارزش داشت ولی در عوض شوهرم اصلا از پدرمادرش راضی نیست همیشه ازشون فراریه من خیلی سعی کردم رابطشونو درست کنم ولی نشد

خلاصه بلایی نبود که این پدرمادر سر ما نیارن ولی من همیشه گفتم بخاطر رضای خدا سکوت کنم بهتره خدا خودش میبینه

تا اینکه یکی دوماه پیش فهمیدیم پدرشوهرم به زنش خیانت کرده با یه زن متاهل رابطه داره 

پدرشوهر من دعانویسه 

دوماه پیش یکی اومد تو پیج شوهرم عکس از چتای پدرشوهرم با اون خانم رو داد 

به شوهرم گفت بابات برای من و زنم دعا نوشته زندگیمو خراب کرد منم هکش کردم فهمیدم با زن متاهل رابطه داره 

شوهرم داغون شد وقتی چتای باباش رو دید به اون یارو گفت چرا به من میگی اینارو اونم گفت چون میخوام تو به گوش مامانت برسونی 

ما خیلی سعی کردیم بفهمیم این کیه چرا اصلا به ما این قضیه رو گفته 

چرا نرفته مستقیم به مادرشوهرم بگه

من اول فکر کردم خود پدرشوهرمه میخواد مارو امتحان کنه ببینه ابروشو جایی میبریم یا نه ولی اون یارو ویس داد فهمیدیم یه مرد میانساله که از پدرشوهرم کینه بدی به دل داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه ما میدونستیم اگه این قضیه خیانت به گوش مادرشوهرم برسه واویلا میشه زندگیش کوچکترین تنشی ایجاد بشه اول از همه ارامش زندگی من و شوهرم از بین میره چون اصلا اصلا بلد نیستن تنهایی یه مشکل کوچیک رو مدیریت کنند چه برسه به این مسئله

اخرسرم منو شوهرم مجبوریم بریم دور برشون هواشونو داشته باشیم 

الان زندگیشون خراب بشه دردسر تو صد برابر میشه.سعی کن شوهرت رو اروم کنی قضیه بودار نشه و هم اینکه ابروی پدر شوهرت بره بالاخره شوهرت هم داغون میشه.

مادر شوهرت از شوهر محبت ندیده وابسته ی پسرش شده.الان میبینه پسرش هم با تو دلخوشه شیطون انگولکش میکنه میافته به جون تو.

خلاصه لعنت به شیطون .خدا این وسط به داد شوهرت برسه .از زندگی پدر و مادرش شانس نداشت جلو زنش هم خوار شد.خدا صبرش بده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

شوهرم از دست باباش خیلی عصبانی بود چندبار بهش پیام داد که داری چه غلطی میکنی تو زندگیت چرا داری به مامان خیانت میکنی ببین کیه میخواد ابروتو ببره وگرنه پیداش میکنم دستشو میگیرم میارم پیش مامان خودش همه چیرو بگه