2777
2789

سه روز پیش خواهرشوهرم نوبت دکتر داره بچشو میزاره پیش مادر شوهرم بچشم ۱۰ماهشه بعد بچهه یهو خیللللی گریه میکنه مادر شوهرمم برا صبحونه تخم مرغ ابپز کرده ابش مونده باهمون ابی ک تخم مرغا رو پخته برا بچه شیشه درست میکنه الان بچهه خیلللی حالش بده همش بالا میاره صورتش زرد شده تاالانم ب باباش نگفتن همچین کاری کرده

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

بعد تازه اعتراف نکرده امروز گف ک وای تازه یادم اومد نکنه از اون ابه حالش بد شده😐😑🤲

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا غریب الغربا

کاربری هشتم🚶🏻‍♀️بار بعد ترکیدم نی نی سایتو هم میترکونمممم ، جیغغغغغغ آتیشش میزنمممممم  فقط مونده شماره زن کاکای ، هم عروس ، عروسِ عروسِ پسر خاله پسرعمه رفیقِ دوست دخترِ نامزدم ک باهاش کاربری نساختم  

پشمامم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹