2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی بعد از عمل بینی

17290 بازدید | 42 پست

سلام دوستای خوبم، الان ۲۵ روزه عمل کردم ،دوروزه بینیم کامل گرفته،مدام شست و شو میدم اما باز نمیشه،طبیعیه؟ دارم خفه میشم میدونین چکار باید بکنم؟ دکترم هم نیست😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تموم شده ،دوروزه دارم خفه میشم درحدی ک ریه هامم درد گرفته از بس نفس نمیتونم بکشم...عجب اشتباهی کر ...

اسپری میزنی؟

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
چکار میکنی باز بشه؟ چجور نفس میکشی؟ تازه عادی شده بود زندگی یهو گرفته و بازم نمیشه...درحدی دارم خفه ...

نه دیگه من در این حد نیست دماغم کیپ میشه با دهنم بیشتر نفس میکشم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
تازه چند روزه تیعه بینیم درد میکنه یکم ،بهد دردش قطع میشه، شما هم درد داری؟ کاش دکترم بود...اینهمه ...

نه درد ندارم. دیگه باید این چند روزه تحمل کنی تا ۱۴ ام

منم همین جوری بودم

اونقدر با‌سرم پشت سر هم شستم و با گوش پاک کن و دستمال تمیز کردم تا یه لخته خارج شد از یه طرف تازه دارم نفس میکشم😐

خیلی سخته عمل بینی

تازه من استرس دارم بینیم یه کم سرش کجه😪

⚘خدایا شکرت❣
منم همین جوری بودم اونقدر با‌سرم پشت سر هم شستم و با گوش پاک کن و دستمال تمیز کردم تا یه لخته خارج ...

کج بودنش مال ورمه منم سوراخاش تابه تا هست درست میشه

منم همین جوری بودم اونقدر با‌سرم پشت سر هم شستم و با گوش پاک کن و دستمال تمیز کردم تا یه لخته خارج ...

شما چند وقته عمل کردی؟وای همش میگم نکنه گوش پاک کن میکنم داخلش بینیم زشت بشه .....هرچی سرم میزنم انگار نه انگار ،چیزی توش معلوم نیست کلا کپ کپ شده....چ عمل مزخرفیه