2777
2789
عنوان

حرفهای دلتونو به کی میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 54 پست
خدا ... 

منم به خدا میگم 

ولی بعضی وقتا دلم یکیو میخواد که جواب بده حتی در حد یه اوهوم گفتن یا سر تکون دادن 🥺🥺😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا 

امام زمان(عج)

امام حسین (ع)

حضرت زهرا(س)

تو دفترم مینویسم ...

من هم مامانم هست هم خواهرم ولی بازم ترجیح میدم بهشون نگم ...

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

دلم گرفت🥺🌱 بنویس شون رو کاغذ من خودم بعضی وقت ها همین کار و میکنم. نوشتن حال ادم و خوب میکنه🚶🏻‍♀️

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

من کل زندگیمو ریختم اینجا تاپیک نمیزنم زیاد ولی تو کامنتا گفتم همرو😂😂بیشتر موقعهام دوستام

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اینجا و خدام

اینجا بعضی از کاربرا ( بلانسبت بقیه) بد میپرن به ادم 

کلا پشیمون میکنن ادمو از حرف زدن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

برای شادی روح مامانت صلوات فرستادم عزیزم ان شاءالله روحشون درکمال آرامش باشه و خداوند به دلت صبر بده ♥️

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
شوهرم

اخه میخوام درباره شوهرم حرف بزنم نمیتونم به خودش بگم که 😅😅😅

منم به خدا میگم  ولی بعضی وقتا دلم یکیو میخواد که جواب بده حتی در حد یه اوهوم گفتن یا سر تکون ...

میتونید اگر خواستید با کسی صحبت کنید با من صحبت کنید به حرفاتون گوش میدم🙂♥️

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨
برای شادی روح مامانت صلوات فرستادم عزیزم ان شاءالله روحشون درکمال آرامش باشه و خداوند به دلت صبر بده ...

ممنون عزیزم ❤️❤️