2777
2789

اعلام حضور کنین ببینم حداقل ۱۰ نفر هستین  الکی نزارم کسی نظری نده 🙏 اماده نوشتم اسکرین گرفتم

فک کن نباشیم

کاربری هشتم🚶🏻‍♀️بار بعد ترکیدم نی نی سایتو هم میترکونمممم ، جیغغغغغغ آتیشش میزنمممممم  فقط مونده شماره زن کاکای ، هم عروس ، عروسِ عروسِ پسر خاله پسرعمه رفیقِ دوست دخترِ نامزدم ک باهاش کاربری نساختم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حداقل خوشگلی من زشته بدبختم

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏

من

دخترها از اولین روز تولدشان دلبسته میشوند    حتی به عروسکهایشان  دخترها از همان روزها یادمیگیرند که هرچیزی را هرکسی را که فکر میکنند برای خودشان است عاشقانه دوست داشته باشند  

بلایکم

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
پربازدید امشب  تسبیحارو درارین

😂😂😂

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏